UUSIMMAT

Iron Skyn avaruuszeppeliini ja muita vinkeyksiä – FTL:n modikulttuuri kukoistaa

17.04.2013 16:00 | Jukka O. Kauppinen

FTL: Faster Than Light ei ole heikkojen peli. Vain rohkeat, uskaliaat ja ennen kaikkea teräshermoiset kestävät sen armottomassa avaruudessa. Huima avaruusseikkailu on saanut taakseen myös elävän modikulttuurin, jolla pelaamiseen saa jos jonkinlaista kivaa lisuketta.

Mutta kerrataanpa ensin. Miltä FTL:n pelaaminen tuntuu?

Kiitos, internet.

Ja sitten niistä modeista. FTL:n  ympärillä on aktiivinen modikulttuuri, jonka luomukset sisältävät niin Total Conversion –muokkauksia, uusia aluksia, pelattavuuden tasapainoa muuttelevia virityksiä, planeettoja ja vaikka mitä. Modien hallintaan on tehty myös hyvä työkalu ja valmiit modit on koostettu yhteen kätevään listaan modailufoorumille. Hyvää settiä siis!

Uusimpien modien joukosta bongaa muun muassa kotimaisesta Iron Sky –leffasta tutun avaruuszeppeliinin. Menee muuten illalla koeajoon.

Lisätietoja: FTL Working Mods

Lisätietoja: FTL Master Mod List

 

FTL: Faster Than Light (Linux, Mac, PC)

FTL oli kevään iloisimpia Kickstarter-yllättäjiä ja keräsi pelaajilta reilusti huomiota ja lahjoituksia. Ilahduttavasti rahat menivät myös hyvään käyttöön, sillä Faster Than Light piti aikataulunsa ja ilmestyi syyskuun puolivälissä, kuten pitikin. Ja sen jälkeen suunnilleen jokainen Steam-kaverini onkin pelannut sitä tasaiseen tahtiin, enkä syytä heitä.

 

Lisää aiheesta

Haluatko FTL-Legoja? Eikun äänestämään!

Hyppää FTL-modeilla Enterprisen, Star Destroyerin tai Fireflyn puikkoihin

Lukijoiden valinnat 2012: vuoden aliarvostetuin peli, vuoden indiepeli

Näin tehtiin indiehitti FTL:n erinomainen soundtrack

Keskustelu

Modien hallinta työkalu ei ainakaan toimi ja on viimeks päivitetty viimevuonna eli tuntuu aika kuolleelta.
Mut jotain modeja voisi kokeilla jos joskus pääsis tuon eka läpi ilman. Aina kun on mennyt superhyvin, niin olen tehnyt itse typerän mokan ja peli mennyt pilalle.

Muropaketin uusimmat