Uusimmat

Isoja setiä tiukoissa trikoissa? No nehän ovat Hulk Hogan, Rock, Andre ja Miikka!

24.11.2013 20:00 Jukka O. Kauppinen

Jos mietitään mikä Miikka Lehtonen haluaisi olla isona, niin ehkä amerikkalainen vapaapainija voisi olla lähellä totuutta. Ihan vain näin sivukommenttina, mitenkään WWE 2K14 –peliin liittymättä.

Ensimmäiseksi edessä on Andre the Giantin ja Big John Studdin kohtaaminen, jonka jippona oli, että molemmat miehet olivat niin suurikokoisia, ettei kumpaakaan heistä voinut paiskata mattoon. Jos Andre onnistuisi nostamaan Studdin ilmaan ja heittämään takaisin kanveesiin, hän voittaisi 15 000 taalaa, mutta jos Studd lämäyttäisi Andren maahan, jättiläinen joutuisi jättämään painin taakseen.

Oikeasti Andre tietenkin onnistui ja lämäytti Studdia kunnon bodyslamilla. Pelissä matsi on vangittu normaaliksi otteluksi, jossa pelaajalla on kaksi tavoitetta: voita ottelu kuudessa minuutissa ja tee Big John Studdille bodyslam. Näitä tavoitteita täyttämällä avataan uusia matseja ja edetään pelitilassa, joten syytä olisi onnistua!

Ja siitä se Wrestelmanian historia sitten etenee vuosi vuodelta ja matsi matsilta. On mukava katsella uudelleen männävuosien huippuhetkiä ja WWE:n erinomaisen videotiimin kasaamia hypevideoita, mutta matsivalikoima on hieman outo. Kaipasiko joku esimerkiksi oikeasti Goldbergin ja Brock Lesnarin välistä matsia? Ja toisaalta aiemmilta vuosilta on jäänyt puuttumaan paljon sellaisia matseja, joita oikeasti ainakin itse olisin kaivannut, kuten vaikka Ultimate Warriorin ja ”Macho Man” Randy Savagen kohtaamista Wrestlemania VII:stä!

Lue koko arvostelu: WWE 2K14 (PS3, Xbox 360)

Lisää aiheesta

Wrestlemania 21 (Xbox) 

WWE ’12 (PS3, Xbox 360) 

WWE All Stars (PS3, Xbox 360) 

WWE Smackdown vs. Raw 2011 (PS3, Xbox 360)