UUSIMMAT

Itkevänä natsina tunnettu äärioikeistolainen jakaa homojen ja juutalaisten murhaamisella hekumoivaa peliä

15.11.2018 09:31 | Muropaketin toimitus

Netissä leviää erikoinen peli, jonka päämääränä on murhata juutalaisia, toimittajia sekä homoja ja muita vähemmistöjen edustajia. Sitä levittää yhdysvaltalainen meninisti ja uusnatsi.

Yhdysvaltalainen meninisti ja uusnatsi Christopher Cantwell tunnetaan paremmin viime vuonna Charlottesvillessä järjestetystä äärioikeiston kokoontumisesta. Tuolloin Cantwell kävi väkivaltaisesti vastamielenosoittajien kimppuun, ja latasi myöhemmin nettiin videon, jossa hän itki ajatukselle, että hänet pidätettäisiin tekojensa seurauksena.

Syntyi Crying Nazi -meemi, muistuttaa Newsweek-julkaisu.

Nyt itkevä natsi jakaa nettisivuillaan Angry Goy II -nimistä peliä, jossa pelastetaan Donald Trump ”vasemmistoterroristien” kynsistä.

Eräässä pelin kentässä murhataan ihmisiä LGBTQ+ Agenda HQ -nimisessä homoklubissa. Floridassa tapahtui vuonna 2016 joukkomurha, jossa yökerhoon tehdyssä iskussa tapettiin 49 ihmistä.

Toisessa kentässä mennään Fake News Network -uutismedian toimistoon murhaamaan toimittajia. Trump käyttää termiä Fake News aina silloin, kun todellisuus aiheuttaa säröjä hänen omaan harhaiseen oranssiin kuplaansa. CNN:n New Yorkin toimistoihin lähetettiin äskettäin pommeja yrityksenä vaimentaa Trumpin kriitikkoja. Pommeja lähetettiin myös Barack Obamalle ja Hillary Clintonille.

Angry Goy II on kauden hittipeli kaikille valkoisille miehille, jotka ovat kyllästyneet juutalaisten kusetukseen, kuvailee Cantwell peliä.

Antisemitismiä vastaan taistelevan yhdysvaltalaisen järjestön edustaja totesi, että peli voi kuulostaa säälittävältä vihapuheelta, mutta oikeasti se kannustaa hyökkäämään homoklubeja, synagogia ja muita äärioikeiston vihan kohteena olevia vastaan.