Uusimmat

”Ja ennen kuin edes kysytte…” – Fallout: New Vegasin kehittäjät kuoppasivat fanien toiveet jälleen kerran

12.10.2022 13:20 Muropaketin toimitus

Fallout: New Vegasin kehittäjillä on kädet täynnä useiden projektien kanssa.

Pelistudio Obsidian Entertainment tunnetaan parhaiten Fallout: New Vegas -pelistä, joka on noussut vuosien aikana fanien suosikiksi pitkässä pelisarjassa. Pelille on myös toivottu jatkoa jo vuosikausia, mutta Obsidianilla ei ole vieläkään hyviä uutisia innokkaille faneille.

Kuten Games Radar uutisoi, Obsidian toivotti juuri Falloutille hyvää 25-vuotispäivää Twitterissä, mutta samalla kehittäjät jälleen kerran kuoppasivat toiveet jatko-osasta.

”Ja ennen kuin edes kysytte, meillä on kädet aika täynnä, eli ei”, lukee alla olevan twiitin lopussa. Tämä on selvästi ennakoitu vastaus kysymykseen, saisiko New Vegas viimeinkin jatkoa.

Games Radarin mukaan aiemmin tänä vuonna liikkui pelimediassa väitteitä, että Fallout: New Vegasin jatko-osasta olisi käyty varhaisia keskusteluja. Mikään ei kuitenkaan viittaa siihen, että jatko-osaa oltaisiin tällä hetkellä edes suunnittelemassa.

Obisidianilla on tiettävästi työn alla neljä projektia: juuri täysmittaisena versiona ilmestynyt Grounded, roolipeli Avowed, pian julkaistava Pentiment, sekä jatko-osa The Outer Worldsille. Studiolla on verkkolähteiden mukaan parisataa työntekijää, joten neljässä projektissa voi varmasti olla tarpeeksi työtä koko porukalle.