Uusimmat

Jack Thompson iskee jälleen

16.08.2006 15:49 Miikka Lehtonen

Thompson on jälleen kerran pihallaKaikkien pelaajien paras kaveri, floridalaisasianajaja Jack Thompson, jatkaa jyrkkää ja nopeaa liukuaan pitkin mielenterveyden vesiliukumäkeä. Tällä kertaa miehen harhaluulojen kohteena on Rockstar Gamesin tuleva Bully-peli.

Pysähdyitkö ikinä ihmettelemään, miksi Bully on ollut kehityksessä näinkin pitkään? Et olisi varmasti arvannut, että toistuvat myöhästymiset ovat Jack Thompsonin ansiota. Näin ainakin, mikäli miehen äskettäin valmistelemaan, 40-kohtaiseen teesiin on uskominen.

Thompsonin eilen julkaisija Take Twolle toimittama kirje vaati Bully-pelin täydellisen version toimittamista hänen hyväksyttäväkseen hetimiten, tai muuten edessä olisi raastuvan penkki. Thompson kätyreineen on vakuuttunut siitä, että Bully tulee tuhoamaan ihmiskunnan hyvyyden rippeet ja tekee kaikkensa estääkseen pelin julkaisun. Mies ottaa myös kunnian siitä, että Bully on myöhästynyt yli vuoden ja heittää myös, että peli julkaistaan vain, koska Take Two tarvitsee sen tuottamat taalat peitelläkseen aiempia pahoja tekojaan.

Uusin julistus sisältää Thompsonin parhaiden palojen uusintoja ja harhautuu tiheään rienaamaan ”murhasimulaattori” Grand Theft Autoa ja sen Hot Coffee -modausta. Lähellä herjausta käydään viimeistään, kun Thompson väittää Grand Theft Auto -pelien olevan ”yhteydessä useisiin eri puolilla Amerikkaa tapahtuneisiin murhiin”.

Toivottavasti Bully opettaa pelaajat sammuttamaan tulipaloja murhien ohella

Huvittavinta koko jutussa on Bully-pelin todellinen luonne. Jokainen nimeä enempää peliin tutustunut tietää, ettei kyseessä ole koulukiusaus-simulaatio, vaan tarina koulukiusaajia vastaan taistelevasta pojasta. Pelissä hyvät teot palkitaan ja pahoista rangaistaan, eikä pelaaja terrorisoi saati sitten murhaa kanssaoppilaitaan, vaikka huomionkipeät poliitikot niin haluaisivatkin uskotella.

Take Two ei ole tiettävästi noteerannut papparaisen uusinta kohtausta mitenkään, joten edessä lienee jälleen uusi oikeusjuttu. Seuraamme tapahtumia kauhun ja huvituksen sekaisissa tunnelmissa ja toivomme hartaasti, että Thompsonin selvästi kadonneet reseptit löytyvät piakkoin.

Valikoidut parhaat palat kirjelmästä voi käydä lukemassa Bit-Techin sivuilta, osoitteesta http://www.bit-tech.net/news/2006/08/15/Jack_is_back_to_beat_up_on_Bully/

Synkän syyspäivän piristykseksi vielä Jack Thompsonin käsittämättömimpiä purkauksia vuosien varrelta.

”Sims 2, the latest version of the Sims video game franchise…contains, according to video game news sites, full frontal nudity, including nipples, penises, labia, and pubic hair.” – Thompson on selvästi perehtynyt pornosimulaatio Sims 2:een

”Postal 2 is a game that targets people because of their minority status. Why am I not surprised that all you white bread crackers here at GamePolitics don’t have a problem with that?” – Jack Thompson, ainakin vielä äskettäin itsekin valkoihoinen

”You all are the new book burners. Heil PS2! Heil Halo! Heil GTA!” – Ironia on miltei kosketeltavissa

”Nobody shoots anybody in the face unless you’re a hit man or a video gamer.” – Itse opin jo Super Marion aikoihin tähtäämään silmien väliin

”Get a name and a life” – Jack Thompson Scott Ramsoomairille. Kristillinen suvaitsevaisuus suorastaan huokuu miehen joka sanasta.

Muropaketin uusimmat