Jak & Daxter seikkailevat kadonneessa maailmassa

19.11.2009 11:19 | Jukka O. Kauppinen

Vuodesta 2001 bittimaailmoissa matkailleet Jak ja Daxter ovat taas mukana kuvioissa.  Alkuperäisen Jak & Daxter -trilogian tapahtumia jatkavassa Jak & Daxter: Kadonnut Maailma -pelissä kaksikko auttaa ystäväänsä Kieraa viisastumaan ja pelastamaan maailman pimeyden uhalta.

Planeetan ympäristö tekee hitaasti kuolemaa, ja sankareiden on suojeltava maailmaa Dark Econ uhalta suorittamalla tehtäviä jalkaisin ja lentämällä viidellä erityyppisellä aluksella. Kuulemma tarjolla on galaksin täydeltä toimintaa, mielettömiä piraattialuksia ja dynaamisen duon takuuvarmaa huumoria.

Jak & Daxter: Kadonnut Maailma on juuri julkaistu sekä PS2:lle että PSP:lle.

Lue myös

Arvostelu: Dragon Age: Origins (PC, PS3, Xbox 360)

ASUS G51J 3D- pelikannettava nostaa raahattavan pelaamisen rajoja

Gearbox: olisimme voineet tehdä Blade Runner -pelin, mutta…

Modern Warfare 2:n kautta levitetään nyt viruksia

Keskustelu

Toivoisin todella että tulis niitä jakkeja myös ps3:selle ja hyviäå puolia siinä on se että tulis pidempi tarina ja mielenkiintoisammaksi varmaan tulisi. Tää jakki oli täyttä soopaa, ohjauskin takkuili aika ajoin. Hermot siin sai kyllä todella paljon menettää. Turha ostos oli.

voi vitunvittu, ostin tän neljälkympil ja ihan perseest! aseita 4 ja alukset on ihan pilipali…. tää on niin lyhytki! petyin aika pahasti kyl… juonestakaa ei saa selvää vittuukaa . Jos näätte korkeintaa kahelkympil tän kaupas ni ehkä sit… ja vika armori on nii helvetin nolo…

Ja dark daxter on myös aika… nolo. Kauhee ääni (ainaki suomenkielisessä)
Mainitsen tästä asioita vaa ohimennen… koko ohje on suomenkielinen, kannet on siistin oranssit. Peli on suomenkielinen ja hemmetin monelle muullekki kielelle käännetty. Voi ajaa aluksilla… mut se on pelin aika surkee puoli kun aseita sais olla enemmän.

Joo, dax ei oo huvittava enää. Jak on kovis. Dark jakia ei oo enää valitettavasti pelissä, on vaa muita, vihreä eco, keltainen eco, sininen eco ja punainen eco. Daxter voi hyökätä aluksiin ja sabotoida niitä ja ottaa niistä varaosia. Ehkä alussa peli tuntu iha hyvältä mut sit koko juttu meni päin pers ku kyllästy suunnillee 3 päivän päästä.

No, mun mielipide on että tää ei oo hyvä mut jotku tykkää. Mul on 1, 2,3 ja tää ja vuos sit olin iha hulluna näihi jak-peleihi. Tää on lannistanu vähä mun intoo mut jos tulis viel 1 ps3:lle ni ostaisinhan minä. Älkää ottako mun arvosteluu tosissanne, muistakaa, että tää on mun arvostelu. ja ehkä oon vaa huono juonenseuraaja mut mikä se kadonnut maailma ees on?

Meikäläisen mielestä melko floppi oli tämä. Tarina oli hanurista, kun taas edellisissä aivan loistava. Ja jostain syystä Daxter ei ollut hirveän hauska tässä osassa. Ja Dark-Daxter oli aika kehno. En tykännyt yhtään, rahan perässä tämä osa tehtiin.

imekää te munaa perkeleen homot se jak and dax kadonnut maailma on vitun hyvä peli mut ette osaa pelaa sitä niin valitatte vaan. TÄÄ KIRJE OLI NIILLE JOTKA VALITTI! PERKELE!

luki että täysin suomenkielinen, tarkottaako tämä että englanninkielistä vaihtoehtoa ei ole?

ootin tätä aika innolla sitte sain tietää, että tekijä on sama ku size mattersilla, joka ei todellakaan oo samaa tasoo ku muut ratchetit. sitte into lopahti, mut vielä kuitenkii oottelin. Sitte latasin demon storesta psp:lle ja huomasin että eipä oo pelin tekijät size mattersin virheistä oppinu.

Loistavia olivat nämä Jak & Dexter pelit, omistan kaikki kolme kappaletta. Todella legenda ja oma suosikki pleikkari kakkoselta! Rachet & Clank pelisarja myös ihan loistava. Voisi tämän ostaa jos lähtee ulkomailta 20-30e. :)

Tämä sama ryhmä teki Ratchet & Clank pelin PSP:lle, joka myöhemmin käännettiin PS2:lle – oli puuduttava pelikokemus.

”Kyllä nyt Naughty Dog teki riman alituksen. Todella huono peli verrattuna aikasempiin sarjan peleihin.

Booo !!!”

Kannattaisi ottaa asioista ensin selvää. Naughty Dogilla ei ole mitään tekemistä tämän pelin kanssa. Pelin kehittäjä on High Impact Games.

Kyllä nyt Naughty Dog teki riman alituksen. Todella huono peli verrattuna aikasempiin sarjan peleihin.

Booo !!!

Muropaketin uusimmat