Uusimmat

“Jakamisen iloni on kadonnut” – Tästä syystä Ron Gilbert ei enää suostu kertomaan uudesta Monkey Island -pelistä

30.06.2022 22:22 Muropaketin toimitus

Ron Gilbert ei enää kerro uutisia Return to Monkey Island -pelistä, sillä monet pelaajat raivosivat hänelle ala-arvoisesti uuden pelin visuaalisesta ilmeestä.

Monkey Island -pelien luoja Ron Gilbert on poistanut pitkäikäiseltä nettisivultaan kaikki Return to Monkey Island -peliin liittyvät postaukset. Gilbert kertoi lopettaneensa uudesta pelistä puhumisen kokonaan. Asiasta kirjoittaa Rock, Paper, Shotgun.

“Suljin nettisivuni kommenttiosion. Ihmiset ovat ilkeitä, ja minun piti  poistaa sellaisia hyökkääviä viestejä, jotka kohdistuvat minuun. Return to Monkey Island on uskomattoman hyvä peli, ja koko kehitystiimi on siitä ylpeä. On aivan sama, pelaatteko sitä vai ette, mutta älkää pilatko muiden pelikokemusta. En kirjoita enää pelistä yhtään mitään. Jakamisen iloni on kadonnut”, Gilbert kirjoitti.

Hyökkäykset käynnistyivät, kun Return to Monkey Island oli osana viime tiistaista Nintendo Direct -lähetystä. Siinä esiteltiin peliä tarkemmin, eikä se näytä samanlaiselta niin sanotulta pikselipeliltä kuin aiemmat Monkey Island -pelit. Gilbert kirjoitti jo aiemmin blogiinsa, että hän tekee juuri sellaisen pelin kuin itse haluaa.

Return to Monkey Island tulee saataville tänä vuonna Nintendo Switchille ja PC:lle.

LUE MYÖS: Return to Monkey Island -luoja ei liioin kritiikkiä kuuntele: ”En tee teidän haluamaa peliä”