Uusimmat

Jälleenmyyjä: Kinect näyttää voittavan Moven

09.11.2010 17:30 Miikka Lehtonen

Pitkä odotus on vihdoin ohi ja spekulaatio on historiaa: sekä Kinect että Move on julkaistu ja innokkaat konsolisoturit voivat siirtyä teoriasta käytäntöön vääntäessään siitä, kenen itsetunnon jatke pärjää parhaiten. Suuri pelijälleenmyyjä on heittänyt oman kortensa ketoon ja väittää, että myynneissä Kinect vie Movea.

Herjat on jo kuultu: Move on musta Wiimote. Kinect taas on vauvojen tyhmä lelu. Näin se menee kun on sitonut itsetuntonsa jonkun suuren yhtiön tuotteiden menestykseen. Realistisemmin voisi todeta, että molemmat vehkeet ovat jo myyneet hyvin, mutta Kinect myy paremmin kuin Move. Näin kertoo ainakin Gamestop-kiho.

”Tällä hetkellä Microsoftin Kinect näyttää voittajalta. Olemme todella tyytyväisiä viikonlopun myynteihimme, jotka olivat odotuksiamme paremmat ja jopa ylittivät ennustuksemme”, Gamestop-kiho Bob McKenzie kertoi. PR-miehenä McKenzie toteaa, että molemmat ovat toki kivoja vempeleitä, mutta hänen oma valintansa olisi silti Kinect.

Kumpikin firma elää siinä uskossa, että jouluun mennessä heidän vempeleitään on myyty noin kolmesta viiteen miljoonaa, joskin sillä hienoisella tarkennuksella, että Movella on yli kuukauden etumatka Kinectiin nähden. Mutta ei näitä kisoja tietenkään suurilla puheilla ratkota, joten jäädään katsomaan, miten ennusteet toteutuvat.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Kinect-julkaisupelit testissä: Dance Central, Kinect Adventures, Kinect Joyride, Kinect Sports | ja Kinectimals

PlayStation Move -pelien toinen aalto

Kinect hakkeroitiin jo

Lue myös

Call of Duty: Black Ops kiinnosti aseistettuja ryöstäjiä

Harmonix olisi vienyt Guitar Heroja eri suuntaan

Fallout: New Vegas tuottanut jo 300 miljoonaa