Uusimmat

Jane’sin Longbow saa jatkoa – taisteluvatkaimella Afganistanin taivaille

17.05.2011 13:30 Jukka O. Kauppinen

Uusia helikopterisimulaattoreita ei enää usein nähdä. DCS: Ka-50 Black Shark tuossa jonkin aikaa sitten toki, mutta edellisen kerran? Älkää naurattako. Tricubic Studios on kuitenkin ilahduttava yllättäjä, sillä täysin tuntematon pikkufirma tekee parhaillaan Afganistanin taivailla lennättävää Combat Helo -vatkainsimulaattoria.

Simussa kurvaillaan jenkkien taistelukopterien ykkösvekottimella, AH-64:llä. Autenttiseksi ja yksityiskohtaiseksi väitetty simulaattori venyy sekä aloittelijoille että hardcore-piloteille ja lennättää kahdessa kampanjassa, joista toisessa jahdataan terror… vastarintamiehiä ja toisessa taistellaan ”panssarijoukkojen invaasiota vastaan”. Lieneekö Venäjä taas asialla?

 

Tekijät ovat pitkän linjan pelimiehiä ja foorumiväittämien mukaan kaverit ovat tekemässä epävirallista jatko-osaa EA:n muinaiselle mutta ah, niin upealle Jane’s Longbow -simusarjalle.

Combat Helo saattaa ilmestyä kesällä 2011, mutta mahtaneeko kukaan yllättyä jos projekti vähän venyisikin.

Ps. Vatkainkansallehan toki löytyy pelattavaa myös PS3:lle ja Xbox 360:lle julkaistusta vallan mainiosta Apache: Air Assault -pelistä.

Lisätietoja:

Lue myös

Hector: Badge of Carnage Episode 1: We Negotiate With Terrorists (iOs, Mac, PC)

Roccat Kova[+] – pelihiiri täynnä Lapin taikaa

Sony hyvittelee PSN-ongelmia kasalla ilmaispelejä

WWE All Stars (PS3, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat