Uusimmat

Nyt kaikki Japaniin pilkille! – Keväällä julkaistu suomalaispeli sai ilmaisen VR-päivityksen

19.10.2016 20:00 Tuukka Hämäläinen

icelakes-001

Suomalaisen Iceflakes Studiosin keväällä ilmestynyt pilkkipeli on saanut ilmaisen tuen virtuaalilaitteille. Ice Lakes -pelissä pääsee nyt kalastamaan myös virtuaalitodellisuudessa.

Keväällä ilmestynyt Ice Lakes on saanut VR-tuen, joka julkaistiin ilmaisena päivityksenä pääpelille. Samalla kotimaisen Iceflakes Studiosin pilkkipeli saa myös lisäsisältöä, kuten kaksi uutta kalalajia ja kaksi uuttaa kenttää. Nyt VR-pilkkimistä voi harrastaa muun muassa Japanin maisemissa.

Ice Lakes on saanut pelaajilta pääasiassa positiivisia arvioita Steamissa, ja peli on ollut esillä myös Rion olympialaisten yhteydessä Suomen virallisessa edustustalossa. Peli tarjoaa 15 eri pelimuotoa, yli 20 pyydystettävää kalalajia ja yli kymmenen avoimen maailman pelikarttaa. Aiemmin syksyllä peli on julkaistu myös iOS-laitteille, joilla se tukee mobiililaitteiden kallistelutoimintoa.

Alta näet Ice Lakesin julkaisutrailerin.

VR
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat