UUSIMMAT

Japanilaisia hemmotellaan 3DS-tissininjoilla

13.04.2011 13:30 | Tero Lehtiniemi

Nintendon konsolit ovat pelivalikoimansa puolesta pitkään kärsineet jonkinasteisesta lapsileimasta. Kesällä Japanissa 3DS:lle julkaistava Senkan Kagura -Shojotachi no Shinei- on ainakin alustavan kuvamateriaalin perusteella jotain aivan muuta. Samaan viittaavia vinkkejä löytyy muun muassa pelin tekijätiimistä.

Senkan Kagura -enjaksakirjottaaloppuja- on toimintapeli, jota tähdittävät vähäpukeiset ninjatytöt, joilla on liian isot keuhkot ja liian pienet paidat. Joissa on aivan liian vähän nappeja. Tästä varsin yllättävästä hahmodesignista vastaa Nan Yaegashi -niminen herrasmies, joka tekee päivätyönsä Circus-nimisen erotiikkapelifirman palveluksessa. Laskemalla yhteen yksi plus yksi summaksi voinee tässä vaiheessa sanoa noin kaksi. Vähintään.

Ihan peli ei kuitenkaan ratsasta pelkästään pehmopornoleimalla. Sen tarinan on nimittäin kynäillyt Yukinori Kitajima, jonka viimeisin meriitti on asetelmaltaan huomattavasti siveellisempi Ōkamiden. Vai olisiko oikea sana siveltimellisempi?

Ihan hirveän paljon enempää tietoa pelistä ei ole, mutta tämä lienee epäolennaista, koska tuskin näemmä sitä päivää että nämä tissininjat saapuisivat Eurooppaan. Sääli.

Lue myös

Domen arvosteluviikko 14/2011: Eat Them, Ghostbusters, Pokemon Black, Strategic Command WW1 ja Total War: Shogun 2

Sony hiljensi Geohotin lakikeinoin – ja palkkasi myös?

Warhammer 40k: Space Marine – ensitestissä äijämäisin peli, ikinä?

Hitler ei halua ajaa loltraktorilla :(

Keskustelu

Innostuin ja rupesin jo haaveilemaan, että nyt saa suloinen maya jotain kivaa juttua.

Mutta eipä taida suloinen maya olla eles koko pelissä. :mad:

@1
ninjoja, tissit

muille: kyseisetä animesarjasta tuo kuva.

Muropaketin uusimmat