Uusimmat

Jatko-osan julkistus nosti 10-vuotiaan roolipelin uudelleen suosioon

20.06.2022 21:00 Muropaketin toimitus

Capcomin pidetyn Dragon’s Dogma -roolipelin pelaajamäärät kipusivat korkeimmiksi sitten pelin julkaisun.

Kuten viime viikolla kerroimme, on Capcomin kehuttu roolipeli Dragon’s Dogma saamassa viimeinkin jatkoa. Dragon’s Dogma 2:lla ei ole vielä tarkkaa julkaisupäivää eikä paljon muitakaan tietoja paljastettu, mutta pelkästään tieto jatko-osasta näyttää palauttaneen alkuperäisen pelin uudelleen suosioon.

Eurogamer uutisoi, että Dragon’s Dogman paranneltu Dark Arisen -versio on kivunnut Steamissa suurimpiin pelaajamääriin sitten pelin julkaisun. Vuonna 2016 julkaistua ehostettua versiota pelasi viikonloppuna parhaana hetkenä 6500 pelaajaa samaan aikaan. Luku on peräisin Steam Chartsista, ja se merkitsee tuhansien samanaikaisten pelaajien kasvua jatko-osa julkistuksen jälkeen.

Ehkäpä pelaajamäärää jouduttaa myös se, että Dragon’s Dogma: Dark Arisen on parhaillaan huikeassa 84 prosentin tarjouksessa Steamissa. Pidetyn roolipelin pariin pääsee siis nyt muutaman euron investoinnilla.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen on saatavilla PC:n ohella myös PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille. Alkuperäinen peli ilmestyi toukokuussa 2012, ja sille on odotettu jatko-osaa yli kymmenen vuotta.

Muropaketin uusimmat