Jimm’siltä Intel Skylake -arkkitehtuuriin pohjautuvia pelitietokoneita

19.08.2015 20:00 | Jukka O. Kauppinen

Jimm’s PC-Store ilmoittaa tuovansa myyntiin Intelin uunituoreeseen Skylake-prosessoriarkkitehtuuriin perustuvia pelitietokoneita. Skylake-arkkitehtuuri esiteltiin vasta pari viikkoa sitten Gamescom-messuilla, ja siihen pohjautuvat koneet ovat jo nyt saatavilla – eli varsin ripeää liikehdintää on harjoitettu.

Skylake on aiemman Broadwell-arkkitehtuurin seuraaja ja se tarjoaa sekä lisää suoritin- ja grafiikkatehoa että vähentää virrankulutusta. Intel on luvannut näiden suorittimien olevan erityisen sopivia ylikellotukseen.

”Intel Skylake ja Microsoft Windows 10 ovat tietokonemaailman kovimmat läpimurrot tänä vuonna”, lataa Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Jimm’s on päivittänyt valtaosan Gamer-sarjan pelitietokoneistaan Skylake-aikaan. Konemalleista Chromium, Gold, Iridium, Iron, Platinum, Silver, Titanium ja Tungsten ovat saaneet sisäänsä Skylake-arkkitehtuurin mukaisen emolevyn, muistit ja suorittimen. Näin kyseisten mallien teho on kasvanut entisestään ja virrankulutus on pienentynyt. Ne ovat myös aiempaa paremmin päivitettävissä.

Jimm’s Gamer ”Skylake” -pelitietokoneet on tilattavissa välittömästi ja keskusyksiköiden kuluttajahinnat vaihtelevat 1 259 ja 2 199 euron välillä.

Lisätietoja: Jimms Gamer

Muropaketin uusimmat