John Carpenter paljasti tämän vuoden suosikkipelinsä: “Tekisin todella hyvän Dead Space -elokuvan”

12.10.2022 20:20 Muropaketin toimitus

Elokuvantekijä John Carpenter kertoi, mitkä ovat hänen tämän vuoden suosikkipelinsä. Lisäksi Carpenter totesi, että hän tekisi todella hyvän Dead Space -peliin pohjautuvan elokuvan.

Muun muassa elokuvista The Thing, Halloween ja They Live tunnettu elokuvantekijä John Carpenter kertoi tämän vuoden suosikkipeleistään. Asiasta kirjoittaa AV Club.

“Olen koukussa Fallout 76:een, ja olen pelannut sitä jo pitkään. Peli oli buginen, kun se julkaistiin, ja monet niistä korjattiinkin. Minusta se on mahtava peli, jota on hyvin hauska pelata. Pelaan Borderlands-pelejä, lisäksi rakastan Horizon: Forbidden West -peliä. Rakastan sitä, se on fantastinen. Uskomatonta suunnittelutyötä, joka räjäytti tajuntani”, Carpenter lausui.

Carpenter pitää erityisesti avoimen maailman peleistä.

“On hauskaa vaeltaa pelimaailmassa ja tehdä asioita oman mielen mukaan. Sen takia rakastan Fallout-pelejä. Niissä on tietty rakenne ja erilaisia tehtäviä, mutta niitä voi tehdä eri tavoilla. Näihin peleihin tulee säännöllisesti uusia tehtäviä, ja aina silloin tällöin aivan uusia ideoita. Se on todella mielenkiintoista. Mutta minulla on aikaa myös peleille kuten Crash Bandicoot ja Ratchet And Clank”, Carpenter sanoi.

Myös Jak And Daxter on lähellä Carpenterin sydäntä. Hän sanoi pitävänsä erityisesti pelisarjan ensimmäisestä julkaisusta. Sen on tehnyt Naughty Dog -peliyhtiö, joka kehittää The Last of Us -pelejä.

Carpenter totesi pitävänsä The Last of Us 2:sta, mutta kertoi turhautuneensa peliin, koska hän ei saanut kytkettyä käyntiin siinä olevaa generaattoria.

Carpenter ei ollut tietoinen, että HBO on luomassa The Last of Us -sarjaa.

“Oletko tosissasi? Uskomatonta, täysin uskomatonta”, hän ihmetteli.

AV Clubin mittavassa haastattelussa kysyttiin, onko Carpenter koskaan pohtinut pelielokuvan tekemistä.

“Ainoa joka minulle tulee mieleen, ja josta olen maininnut aiemmin, on Dead Space. Tekisin todella hyvän Dead Space -elokuvan”, lupasi Carpenter.

Carpenter tunnusti haastattelussa, että hänellä ei ole mitään käsitystä, mitä elokuvia Midsommar ja Hereditary oikein ovat.

”En ymmärrä lainkaan, mistä on kyse”, Carpenter totesi.

LUE MYÖS: Uutuuspelin hinta kummastuttaa: konsoleilla 20 euroa kalliimpi kuin PC:llä