John Cleese: Pitkästä Jussista fantasia-hovimestariksi

16.03.2010 12:35 | Jukka O. Kauppinen

Brittiläinen koomikko John ”don’t mention the war” Cleese on ollut mukana monessa. Tosi monessa. Jutussa. Herra muistetaan muun muassa Monty Python -sarjan kovaäänisestä toilailusta, kuten myös Pitkän Jussin majatalo -sarjan yhtäläisen kovaäänisestä hotellinomistajan huikeista tempauksistaan. Mutta herran seuraavaa roolia ei kukaan osannut aavistaa…

Cleese näet vetäisee tyylikkään sivuroolin Lionheadin parhaillaan työstämässä fantasiaseikkailu Fable III:ssa. Herra näyttelee pelissä hovimestarin roolin.

Fable III sijoittuu noin 50-60 vuotta edellisen pelin jälkeen. Elämä Albionissa ei ole herkkua, sillä pahan tyrannin takia pelaaja päätyy vallankumousjohtajaksi, joka yrittää kumota hirmuvaltiaan.

Lisätietoja: http://www.lionhead.com/Fable3/

Lisää aiheesta

Fable II (360)

Fable II: Knothole Island (360)

Fable II: See the Future (Xbox 360)

Microsoft julkisti Fable 3:n

Molyneux vihjaili Natalista Fable III:ssa

Lue myös

Arvostelu: Supreme Commander 2 (PC, Xbox 360)

BioShock 2 laajenee ”aggressiivisesti”

eDomen arvosteluviikko: Chime, Darwinia+, Zelda: Spirit Tracks, Zelda: Spirit Tracks, Supreme Commander 2

God of War 3:n tekijät haastattelussa – ”se oli valtava haaste – ja onnistuimme”

Keskustelu

Tuskinpa rahat on kauheesti lopussa vaikka vaimo suurimman osan taisikin viedä. Ja kaipa sitä täytyy Fawlty Towersit uudelleen katsoa :D

@1, heh no eipä taida olla. Mainosduunithan on varmaan rahakkainta hommaa näyttelijöille suhteutettuna siihen aikaan mitä menee niitä tehdessä. Kertoo jotain myös se, että moni jenkkinäyttelijä on hitusen häpeissään kaikista niistä japanin mainoksista mitä on käyty tekemässä – tätähän Lost in Translationkin kuvasi niin hienosti :)

Onkohan miehellä rahat loppu…mietin samaa jo Gigantti-mainoksien jälkeen :)

Muropaketin uusimmat