Uusimmat

John Romero tekee sinusta taas bitchinsä, nyt alehintaan!

02.10.2013 18:00 Miikka Lehtonen

Vuonna 2000 ilmestynyt Daikatana on yksi pelihistorian huonoimmista peleistä. Surkea ammuskelupeli pilasi John Romeron maineen, oli osaltaan kaatamassa Ion Stormia ja toimii edelleen, 13 vuotta myöhemmin, vitsinä. Ja nyt voit taas ostaa sen.

Kun John Romero jätti id Softwaren, pelimaailmassa kohistiin. Mitä hienoa räiskintäguru seuraavaksi tekisikään? Jotain tosi hienoa, varmasti! Hype vain nousi kun Ion Storm heitti kehiin ”John Romero tekee sinusta bitchinsä” -henkistä markkinointia. Ja tekihän hän, tavallaan. Koska hän sai meidät maksamaan kovan hinnan täydestä paskapelistä. Nauroi varmasti koko matkan pankkiin. Itsehän muistaakseni nuorena miehenä hankin Daikatanan kaverilta kopioimalla, mutta en silti jaksanut sitä paljon varttia kauempaa pelata.

Luokattoman huono FPS sisältää kaikkea, mitä paskapeliltä voi odottaa: surkeaa juonta, ämpärikaupalla bugeja ja luokatonta toteutusta. Surkea peli, siis. Onneksi se hävisi nopeasti Ion Stormin myötä pelihistorian aikakirjoihin. Kauhuleffan pahiksen tavoin paskiainen ei kuitenkaan kuollut kerrasta, vaan paskainen keskisormi nousee taas suon keskeltä tekemään meistä uudelleen bitchejään. Tällä kertaa Steamin välityksellä ja 5,99 euron hintaan.

En aio ostaa edelleenkään, mutta nyt en jaksaisi enää edes warettaa Daikatanaa. Pidä tunkkisi, John Romero.

Lisätietoja: Daikatana Steamissa