UUSIMMAT

John Wick rymistelee pian valkokankaan lisäksi omassa VR-pelissään

31.01.2017 18:00 | Muropaketin toimitus

John Wick: Chapter 2 -elokuvan ensi-illan alla julkaistaan myös VR-peli John Wick Chronicles. Peli julkaistaan Steamissa HTC Vive -laseille.

Toimintaelokuva John Wickin (2014) jatko-osa saapuu elokuvateattereihin helmikuun alulla, mutta samoihin aikoihin Keanu Reevesin esittämä palkkamurhaaja saa myös oman pelinsä. John Wick Chronicles -VR-peli julkaistaan nimittäin 9. helmikuuta HTC Vive -laitteelle.

John Wick Chronicles -pelissä pelaaja astuu tietysti nimikkohahmon saappaisiin, ja tarjolla on rutkasti räiskintää, runsas asevalikoima, sekä boss-taisteluita. Pelistä uutisoiva Polygon kuvailee John Wick -pelin olevan demon perusteella ”intensiivinen” ja saavan pelaajan helposti hikoilemaan. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko Keanu Reeves mukana pelissä ääninäyttelijänä.

Varsinaista traileria ei John Wick Chroniclesista ole vielä julkaistu, mutta alta näet New Yorkin Comic Con -tapahtumasta julkaistun esittelyvideon, jolla näkyy myös runsaasti pätkiä itse pelistä. Peli julkaistaan PC:lle Steamissa, ja sen voi parhaillaan ennakkotilata hintaan 19,99€.

John Wick: Chapter 2 -elokuva saa ensi-iltansa 10. helmikuuta.

John Wick
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat