Jokseenkin buginen ennakko: Warlockin velhot loitsivat syteen ja saveen

10.02.2012 13:45 | Jukka O. Kauppinen

Miikka Lehtosen matkat fantasian maailmassa menivät vaihteeksi vähän pieleen. Yritys oli kyllä kova. Jos miehestä ei kerran tule Darth Vaderia, niin olkoon hän suuri maagikko. Sitten kunhan Warlockista ilmestyy sellainen versio, jota pystyy kunnolla pelaamaan.

Warlock on ensisilmäyksellä kovin samanlainen peli kuin Master of Magic aikanaan. Ennen matsin alkua luodaan oma velho RPG-tyyliin. Haluatko olla parrakas wannabe-Gandalf, joka heittelee tulipalloja ja teleporttailee joukkojaan? Onnistuu. Tai miten olisi luurankovelho, joka manailee esiin zombeja ja imee elonvoimaa vastustajiensa luista. Miksipä ei. Tai mitä tahansa siltä väliltä.

Yhteen peliin mahtuu jälleen Master of Magicin tyyliin useita rinnakkaisulottuvuuksia, joista jokaisessa meuhkaa velho tai pari, sekä pino passiivisempia hirviöitä ja ei-maagisia sivilisaatioita. Tavoitteena olisi valloittaa oma ulottuuvutensa ja sitten lähteä loikkimaan todellisuudesta toiseen ja potkimaan peilimaailman velhoja peilipalloille niin että morkoonit soivat.

Previkasta kun on kyse, osasin tietenkin odottaa, että Warlock olisi vielä vähän vaiheessa. Lehdistölle jaettavat ennakkoversiot kun yleensä ovat. Mutta Warlockia pelatessaan olo ei ole sellainen, kuin pelaisi miltei valmista betaa. Ehei, tämä tuntuu enemmänkin tiimin sisäiseltä alfa-versiolta.

Lue koko ennakko: Warlock: Master of the Arcane –ennakko (PC)

Lue myös

I Am Alive -ennakko (PS3, Xbox 360)

Kingdoms of Amalur: Reckoning (PC, PS3, Xbox 360)

Soulcalibur V (PS3, Xbox 360)

The Hunter 2012 (PC)

Unstoppable Gorg (Mac, PC)