Uusimmat

Jos haluaa kaiken Destiny-lisärin sisällön, olisi syytä juoda Red Bullia

25.06.2015 12:00 Miikka Lehtonen

Nyt on kyllä näytettävä punaista korttia Activisionille ja tämän Destiny-pelille. Tuleva The Taken King -lisäosa kun arveluttaa hinnoittelullaan ja markkinoinnillaan aika urakalla.

Destiny laajenee syksyllä. The Taken King -lisälevy sisältää uuden planeetan — tai oikeammin avaruusaluksen — ja pinon uusia tehtäviä, uutta loottia ja muuta mukavaa. Kiva juttu. Vähemmän kivaa on se, että lisälevy sitten maksaakin sen neljä kymppiä. Eikä sekään ole ihan siistiä, että osa sisällöstä on lukittu siihen kaikkein kalleimpaan erikoispainokseen, joka sisältää vielä alkuperäisen Destinyn ja sen aiemmat lisärit. Näin pelin kovimmat fanit, eli siis ne, jotka nyt teoriassa tästä sisällöstä välittäisivät, joutuvat ostamaan pelin käytännössä toistamiseen.

Ja nyt sitten mennäänkin metsään niin että rymisee, sillä näinkään toimimalla ei vielä saa kaikkea The Taken King -sisältöä. Ehei. Activision kun on myynyt ainakin yhden pelin tehtävistä Red Bull -energiajuomafirmalle. Tämän ”eeppisen, moniosaisen tehtävän” kun saa haltuunsa vain ostelemalla Red Bull -tölkkejä. Ja jotenkin hämis-vaistoni nyt kutittelee siihen malliin, että samanlaisia diilejä on ehkä tehty muidenkin snäkki- ja limuvalmistajien kanssa. Näinköhän syksyllä kaikki Destiny-fanit tekevät Geoff Keighleyt ja istuvat Dorito-pussien ja Mountain Dew -tölkkien keskellä suu mutrussa?

Mutta joo. Eipä nyt taas kerran kyllä Activisionin touhu ihan vakuuta. 

Dying Light -pelistään tunnetun Techlandin väki ehti myös jo hieman kuittailemaan Activisionille tapahtuneesta.

Lähde: Red Bull