UUSIMMAT

Jos tämä video ei saa sinua pelaamaan Team Fortress 2:ta, niin mikä?

28.06.2011 10:00 | Miikka Lehtonen

Team Fortress 2 on maailman paras nettiräiskintä, ainakin jos minulta — tai muilta pelin faneilta — kysytään. Valven mestariteoksessa on vain jotain ajattoman hauskaa ja kevyttä, minkä ansiosta pelin kanssa on aina hauskaa, meni hyvin tai huonosti. Tuore fanivideo vangitsee erinomaisesti tämän tunnelman ja on mitä parhainta promomatskua!

YouTube-käyttäjä tempvariable22:n tuore ”Don’t stab me now!” -video on parasta, mitä olen netissä hetkeen nähnyt. Queenin Don’t Stop Me Now -biisin tahtiin leikattu video esittelee Team Fortress 2:ta erinomaisesti keskittyen pelin mainioihin hahmoihin ja siihen hillittömään kaaokseen, mitä kaikissa pelin matseissa nähdään. I’m having such a good time, I’m having a ball, todellakin!

 

Tiesitkö, että peli on nykyään täysin ilmainen? Tiesit tai et, nyt olisi hyvä idea imutella peli ja ottaa selvää, miksi pelin parissa katkesi muun muassa minun miltei 10 vuotta kestänyt nettiräiskintä-katkoni. Itse taidan lähteä taas videon nähtyäni pelailemaan. Sanokaa moi jos törmäätte Nataschaani.

Lisää aiheesta

Team Fortress 2 saa eeppisen päivityksen ja on viikon ajan ilmainen

Raskaan sarjan Youtube-seikkailu Team Fortress -hengessä

Team Fortress 2 + My Little Pony = ?!?

Team Fortress 2 -komediavideossa rakastetaan paahtoleipää

Videoviihdettä välipäiville: Team Fortress 2 Lego-muodossa

Päivän komediavideossa Team Fortress 2 kohtaa Left 4 Deadin

Team Fortress 2 + Persona 4 = hillittömän riemukas video