Uusimmat

Joululahjavinkki PlayStation-faneille: Virallinen Pleikkari-värityskirja!

13.11.2016 15:00 Tuukka Hämäläinen

playstation-colouringbook-001

Sony on julkaissut virallisen, PlayStation-peleille omistetun värityskirjan. Art for the Players -värityskirja sisältää 96 sivua väritettäviä kuvia pleikkarilla nähdyistä peleistä.

Värityskirjabuumi alkaa olla jo menneen talven lumia, mutta Sony yrittää vielä hypätä kelkkaan juuri julkaistun Art for the Players –värityskirjan avulla. Kings Road Publishingin julkaisema virallinen pleikkarivärityskirja tuo pelaajille väritettävää PlayStationin 20-vuotisen historian ajalta.

VideoGamerin mukaan värityskirja sisältää 96 sivua väritettävää 16 pelistä, joiden joukosta löytyy muun muassa God of War (2005), LittleBigPlanet (2008) ja Heavy Rain (2010), sekä vasta ensi vuonna ilmestyvä toimintaroolipeli Horizon: Zero Dawn.

Alta näet muutamia esimerkkikuvia, jotka jaettiin PlayStation Blogissa.

Sony
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat