Julkistustraileri: Ihmiset ja fantasiolennot ottavat yhteen tulevassa GreedFall-roolipelissä

13.02.2017 14:00 | Muropaketin toimitus

Focus Home Interactive on julkistanut uuden roolipelin vuodelle 2018. GreedFall-pelissä ihmiset lähtevät valloittamaan yliluonnollisten olentojen hallitsemaa saarta.

GreedFall on PC:lle ja konsoleille kehitettävä roolipeli, jonka Focus Home Interactive on julkistanut alla olevan trailerin kera. PC Gamerin mukaan historiallisessa roolipelissä ihmiskunta lähtee asuttamaan GreedFallin mystistä saarta, jolta kerrotaan löytyvän suuria rikkauksia. Saarta kuitenkin asuttavat monet fantasiaolennot, joiden kanssa ihmiset joutuvat pian vastakkain.

Focus Home Interactiven julkistuksessa GreedFallia kuvataan eläväksi ja alati muuttuvaksi maailmaksi. Pelaajan valinnat ja teot vaikuttavat saaren elämään sekä eri jaostojen keskinäisiin suhteisiin. Pelin ensimmäinen traileri ei vielä sisällä pelikuvaa, vaan se kuvaa elokuvallista yhteenottoa ihmisvalloittajan ja fantasiaolennon välillä.

GreedFallin takaa löytyy ranskalainen pelistudio Spiders, joka tunnetaan muun muassa Of Orcs and Men (2012) ja The Technomancer (2016) -peleistä. GreedFall ilmestyy näillä näkymin vuonna 2018.

Focus Home Interactive
Kaikki jutut aiheesta