Uusimmat

Junapeli Rail Nation kääntyi suomeksi

27.03.2014 12:00 Jukka O. Kauppinen

Junia! Höyryjunia! Paljon, paljon junia! Ja enemmän junia, sillä saksalaisen Travian Gamesin kehittämä Rail Nation -rautatiepeli kääntyi suomenkielelle, ja tarjoaa kiskojen riemua ja rautatieyhtiöiden pyörittämistä koko kansalle.

Saksalaisethan ovat pienoisrautatiehullua kansaa, mikä näkyy niin lelumessuilla kuin Rail Nationin tasaisessa suosiossa sielläpäin. Ja onhan muutama junapelikin tehty, joista kuuluisimpina ehkä Sid Meierin Railroad Tycoon ja Railroads.

Vaan Travian Games ja pelikehittäjä Bright Future ovat tarttuneet tähän haasteeseen tekemällä verkkoselaimella pelattavan rautatiestrategiapelin, Rail Nationin. Peli on käännetty lähes 20 eri kielelle ja sillä onkin jo yli puoli miljoonaa fania. Nyt peli on saatavilla myös kokonaan suomenkielisenä!

Tähän rakoon hypeä:

Pelaajat pääsevät kokemaan millaista on tehdä kaupallisesti haastavia päätöksiä, solmia yhteistyösopimuksia muiden pelaajien kanssa ja rakentaa omaa junaverkostoaan.

Rautateiden maailmassa kaikki liittyy liikennöintiin ja liikkeeseen. Rail Nationissa upeat dynaamiset maisemat ja kolmiulotteisesti mallinnetut junat ovat keskeisessä roolissa. Pääosassa on myös liiketoiminta ja jokaisen rautatiepohatan tuleekin keskittyä omaisuutensa ja yhtiönsä arvovallan kartuttamiseen pärjätäkseen tiukassa kilpailussa. Oikeanlaisten junareittien ja toimivien aikataulujen suunnittelu onkin elintärkeää menestyksen kannalta.

Haalitulla omaisuudella voidaan ostaa lisää kymmeniä erilaisia vetureita ja vaunuja sekä varustaa omia rautatieasemiaan erilaisin parannuksin ja lisäominaisuuksin. Myös kymmenien erilaisten kuljetettavien hyödykkeiden merkitys on suuri, sillä liikevoittojen lisäksi näiden toimittamisella voidaan vaikuttaa rautatieverkostossa olevien kaupunkien kasvuun ja menestykseen.

Yksi Rail Nation –matsi kestää kolmesta neljään kuukauteen.

Peli on ilmainen pelata ja toimii kaikilla selaimilla.

Lisätietoja: Rail Nation

Lisää aiheesta

Travian porskuttaa aina vain 

Travian 4 julkaistaan huomenna 

Wow such game – nettimeemi piristää puzzlepelinä 

Älä pelaa Mini Metroa – jos jäät koukkuun, se ei ole minun vikani 

Muropaketin uusimmat