UUSIMMAT

Just Cause -kehittäjä Avalanchella on jopa kuusi peliä työn alla

27.06.2018 20:42 | Muropaketin toimitus

Avalanche Studiosilla muhii Just Cause 4:n, RAGE 2:n ja Generation Zeron lisäksi kolme salaista peliä.

Avalance Studios on paljastanut työstävänsä parhaillaan kuutta erilaista peliprojekteja. Games as a service -malli tulee olemaan integroituna näihin peleihin. Tämä tarkoittaa sitä, että pelejä tullaan tukemaan pitkään erilaisilla ilmaisilla ja maksullisilla laajennuksilla.

Avalancen toimitusjohtaja Pim Holfven mukaan studiolla on parhaillaan kuusi projektia aktiivisen kehityksen alaisena Tukholman, New Yorkin ja Malmön toimistoilla. Puolet näistä on jo julkistettu: RAGE 2, Just Cause 4 ja Generation Zero. Lopuista peleistä ei ole vielä juurikaan hiiskuttu, ja onkin mielenkiintoista nähdä mitä sieltä oikein on tulossa.

Avalanchen Malmön toimisto perustettiin kehittämään sellaisia pienempiä projekteja joista Avalance tunnetaan. Holfve itse kuvaili tällaisia pelejä kertomalla niiden olevan kolmanneksen verran isoista AAA-peleistä.

Lisäksi Avalanchen toimitusjohtaja mainitsi studion kaikkien projektien perustuvan studion omalle APEX-pelimootorille, jonka tarkoituksena on luoda isoja ja kauniita maailmoja.

Holfven mukaan kaikissa Avalanchen itsensä julkaisemissa peleissä on tavoitteena tukea niitä erilaisilla ilmaisilla ja maksullisilla lisäosilla, joita julkaistaan säännöllisesti pelin julkaisusta saakka.