Uusimmat

Juttuputkessa Battlefield 3 -haastattelu, Kinectin K18-kauhuseikkailu, GoW3-mikki nettisotijoille…

02.11.2011 11:10 Jukka O. Kauppinen

Kerrataanpa ihan pikkuisen saitin tuoreimman pään juttuja, ennen kuin jatketaan uuden päivän uusiin aiheisiin:

Arvostelussa

Rise of Nightmares (Xbox 360)

Sille tulee vain lastenpelejä ja jumppasimulaattoreita, sanoi peliharrastaja Kinectistä, kun pelivalikoiman näki. Vastalause, huudettiin Segan suunnalta ja lyötiin pöytään verinen kauhupeli Rise of Nightmares, zombeineen kaikkineen.

Lomailu Romaniassa on vaarallista, sillä Itä-Eurooppa on täynnä hulluja. Tämän huomaa myös pelaaja, kun eteen lyödään muhkea valikoima groteskeja eläviä raatoja. Paniikki on valmis, sillä aseena on vain oma ruumis.

Artikkeleissa

Battlefield 3 -haastattelussa DICEn ykkösjehu

Dome vieraili taannoin DICEn studiolla ottamassa tuntumaa Battlefield 3 -räiskintään. Tulihan siinä sivussa juteltua myös firman johtajan kanssa.  Karl-Magnus Troedsson kertoo Domen lukijoille monia asioita Battlefield 3:sta, kehaisten muun muassa Frostbite 2 -pelimoottoria.

Mitä Battlefield 3 merkitsee DICElle? Mitä sanottavaa DICEn isojehulla on äänistä, moninpeluusta, kartoista ja niiden mittakaavoista? Tai kulkuneuvoista? Saati siitä pyhäinhäväistyksestä, että commander-tila puuttuu?

Gears of War -kurkkumikrofoni – murise kuin Marcus Fenix

Gears of War 3 on yksi tämän vuoden parhaista peleistä. Kyse on myös pelistä, jota pelataan verkossa ja paljon pelataankin. Eikä sellainen peli vetele millään tylsillä perusvehkeillä, kun tarjolla on aito Gears of War 3 -mikrofoni.

Sodan rattaiden väreinä paistavat punainen ja musta. Tämä näkyy myös laitteessa. Itse mikrofoniosa koostuu mustasta kaulapannasta, jonka vasemmalle puolelle on printattu tuttu GoW-symboli ja pelin nimi kuin muistutukseksi siitä, että kyse on todellakin virallisesta pelituotteesta. Samat symbolit toistuvat myös punaisen liitäntäjohdon katkaisevassa mustanpuhuvassa säädinpalikassa.

Ja riemukkaasti sekaisin:

Assassin’s Creed Revelations -ensikosketus osa 2 – Ezion matkan päätepiste

Creative ZEN Style M300 – edullinen Applen haastaja

Legend of Zelda: Skyward Sword -ennakko (Wii)

Panzer Command Ostfront (PC)

Rayman Origins -ennakko (PS3, Wii, Xbox 360)

Star Wars: The Old Republic – ensikosketus BioWaren megamorppiin

Muropaketin uusimmat