K18: Härskipelitehtailijan pippeleissä riittää katsottavaa

29.03.2016 21:00 | Jukka O. Kauppinen

Härskeistä peleistään tunnettu Robert Yang ei petä faniensa odotuksia. Herran tuotannostahan löytyvät muun muassa sellaiset ikiklassikot kuin Hurt Me Plenty (BDSM-piiskaamista) ja Shift Stick (auton vaihdekepin runkkaamista), ja nyt kaveri päivittää penispeli Cobra Clubiin entistä tarkemmat ja realistisemmat penikset.

Yangin mukaan ”3D-peniksessä on nyt enemmän polygoneja kuin esimerkiksi Half-Life 2:n hahmoissa tai Metal Gear Solid 3:n Snakessa.

Kuten aiemmin kerroimme,

Pelissä ollaan vessassa ja yritetään ottaa oikein hyvä munaselfie. Penis seisontaan ja kännykkäkamera kouraan. Mutta tiedättekös, munan asettelu, hyvän näpsyn saaminen ei olekaan niin helppoa, vaikka heittäisi vielä filttereitä/efektejä päälle. Ei se miten kallis on kamera tai miten iso se on, vaan miten sitä käytetään.

Todella erikoinen, outo ja hämärä peli on samalla kiintoisa veto ylireagoivia ja kirkuvia Youtube-pellejä kohtaan. Tehdään peli, jota ei voi edes striimata tai videoita. Viedään se niin yli, että siihen on viakea suhtautua millään tasolla. Ja leikitellään heteromachouttaan ylikorostavan nettikansan epäluuloilla.

Cobra Club on ilmainen ja sen voi ladata PC:lle, Macille ja Windowsille. Uusi penispäivitys julkaistaan juuri sopivasti 1.4.2016.

Lisätietoja: http://radiatoryang.itch.io/cobraclub

Lisää aiheesta

K18: piiskaa tyyppi tainnoksiin BDSM-pelissä

Mun pippeli, mun pippeli, mun pelissä on mun pippeli