Kaheli kasariräiskintä ilmestyi –lataa upeat fanijulisteet

02.05.2013 15:00 | Jukka O. Kauppinen

”Let’s do somethign that is batshit crazy”, kuvaili luova ohjaaja Dean Evans Far Cry 3 Blood Dragon –peliä innoittanutta lähtöideaa.  Ja kun lopputulos on ”fucked up dystopian retro vision of the future” ja ”tropacolypse”, niin kyllähän siinä ovat jo palaset kohdallaan!

Etenkin kun tämä huikea räiskintäeepos ilmestyi juhlavasti eilen. Ei tainnut monikaan huomata kaikessa siinä hulinassa.

Pelin kunniaksi kokosin yhteen kolme hienoa fanitusjulistetta sekä julkaisukuvat ja –trailerin. Huomenna on sitten vuorossa Blood Dragonin arvostelu!

Lataa:

Lisää aiheesta

Far Cry 3 Blood Dragon – paljon päättömyyksiä eikä se haittaa yhtään!

Oheisessa haastattelussa Evans kertoo pelin olemuksesta, huumorista, inspiraatiosta ja lähteistä, syntsamusiikeista, siitä miten tiimi ylipäätään sai ylipuhuttua luvan näin kummallisenpelin tekemiseen, pelisuunnittelusta, Far Cry 3:sta ja monen monesta muusta asiasta.

Far Cry 3 Blood Dragon –ensikosketus – lumoavaa kahjoräiskintää

Blood Dragon on peli, joka saa väistämättä hyvälle mielelle. Monellakin tapaa. Pelillisesti se ei sinänsä hirveästi yllätä – eikä ihme. Far Cry 3 -pelimoottoriin viritetty itsenäinen latauspeli ei ole lähtenyt keksimään pyörää uudelleen, vaan lainaa perusmekaniikan esikuvastaan. Eipä se mitään, etenkin kun tämä tarkoittaa samalla sitä yksinkertaista asiaa, että homma toimii – räiskintä on viihdyttävää.

Keskustelu

Kokeilin tuossa hetken kun ilmatteeks sain. Ei ehkä iske minuun tama peli, kaiken mailman clicheitä täynnä P: pitää varmaa vielä hetki antaa jos tuon tarkotus aukenis.

Muropaketin uusimmat