Uusimmat

Kaikella on parasta ennen -päivänsä, myös Forzalla

26.09.2016 22:30 Jukka O. Kauppinen

Digitaalisten kauppapaikkojen kuvittelisi tarjoavan pelattavaa aikojen hämäriin saakka, mutta niin siinä vain taas kävi, että fyysinen media on taas kerran pitkäikäisempi. Forza Horizon -peli on näet siirtymässä seuraavaksi digiromuttamolle.

Microsoft näet ilmoittaa, että neljä vuotta sitten julkaistu Forza Horizon on jo niin muinainen ja mitätön peli, että se poistetaan digitaalisista kauppapaikoista.

Tyhmempi kuvittelisi, että hyvien pelisarjojen vanhemmat osat voisivat ihan hyvin roikkua kauppapaikoilla ja nousta sieltä esiin tarjouskampanjoiden ja uusien jatko-osien myötä. Vaan ei, Forza Horizon napsaistaan lisäreineen pois Xbox Liven kaupasta 20.10.2016. Tämän jälkeen peliä ei voi enää ostaa, joskin sen aiemmin diginä ostaneet voivat kuitenkin ladata ja asentaa ajopelin konsolilleen myöhemminkin.

Microsoftin ja Turn 10:n katseet ovat jo kääntyneet tulevaisuuteen, sillä Forza Horizon 3 julkaistaan PC:lle ja Xbox Onelle 27.9.2016.

Dome.fi:n arvostelijan mukaan luvassa on muuten kerrassaan oivallinen ajopelikokemus! Juttu tulee mahdollisesti jo pikapuoliin!

Lisätietoja: Forza Horizon 3

Forza Horizon 3

Lisää aiheesta

Oli kyse sitten maastoautoilla ajettavasta offroad-kisasta, kilvanajosta junaa vastaan, superautojen kohtaamisesta tai ihan vain siitä tutkimushenkisestä kruisailuista, tekeminen on jatkuvasti nautittavaa ja rentouttavaa. Olkoonkin, että pelin hinnan ohella pelaajia rahastetaan myös jos jonkinlaisilla maksullisilla autopaketeilla, rahalleen saa silti vastineeksi tarpeellisen määrän pelitunteja.

Forza Horizon 2 (Xbox 360, Xbox One)

 Aina kauniista säästä nauttiva kuvitteellinen, kasaan puristettu versio Coloradosta ympäröi pelaajan hänen kiirehtiessään pelin alussa lunastamaan lippua vastikään käynnistyneeseen Horizon-festivaaliin, joka on jonkinlainen kokoontumisajon, teknoreivin ja rallikilpailun risteytys. Festarien keskuspaikka elää yötä päivää, sylkien ilmoille tauotonta dubsteppiä ja ilotulitteita.

Forza Horizon (Xbox 360)