Uusimmat

Kaikkea ne ranskalaiset keksivät: pelataan perseillen

29.05.2008 10:23 Jukka O. Kauppinen

Harhaanjohtavaa otsikointia? Sori, ei tällä kertaa. Klikkien kalastelua? No mikä ettei! Ja syystäkin! Ubisoft näet paljasti Ubidays-tapahtumassaan Rayman Raving Rabbids -bilepelisarjan seuraavan osan, jossa ihan oikeasti pelataan perseillä. Rayman Raving Rabbids TV Party uhkaa muuttaa koko pelaamisen kuvan.

TV Party on jälleen kerran muhkea kokoelma mielettömiä minipelejä, jotka on tällä erää suunniteltu puhtaasti Nintendon Wii- ja DS-konsoleille.

Ja Ubidays-tapahtuman aloittaneessa konferenssissa tapahtui salinkattava repeäminen, kun juontaja kertoi että nyt sitten pelataan perseillä. Juu, ihan oikeasti – siis perseillä.

Ja niinpä lavalle nousi miekkonen Wii Fitin tasapainolaudan kera, laittoi laudan lattialle ja istui siihen. Sen jälkeen alkoikin hillitön kiitäminen, joka jossain määrin muistuttaa talviurheilupelien kelkkailua. Nyt vain sekopäinen pupu laski mäkeä karvaisella lehmällä, jota ohjattiin tasapainolaudalle istutetuilla perskannikoilla.

Aivan hillitöntä!

Onhan TV Partyssä muitakin peliosioita – esimerkiksi neljän pelaajan rytmivoimistelu oli lystikästä katsottavaa. Boogie, I gotta boogie!

Kovaa menoa Pariisin yössä, siis.

Rayman Raving Rabbids TV Party ilmestyy Nintendo Wiille ja DS:lle kuluvan vuoden syksyllä.

Raportti eDomen Pariisin kirjeenvaihtajalta, suoraan Ubidays-tapahtumasta.

Klikkaa: Lisää Ubidays-reportaaseja.

Lue lisää eDomesta

Afrikasta ei iloa Euroopalle

eDomen tarkastelussa ensimmäinen seikkailupeli ja kamala lisenssipeli

GTA IV ja Penny Arcade viikon suurimmat Xbox Live -menestyjät

Pelaaminen lähestyy suosiossa television katselua

Smash Court Tennis 3 -ennakko (360)