Uusimmat

Kalapelien ikivihreä muuttaa taskuun: Propilkki 2 Mobile

10.09.2015 13:06 Jukka O. Kauppinen

Team Procyon on hieno harrastepumppu, joka on tehnyt jo liki 20 vuoden ajan Propilkki-kalastuspelejään. Propilkki ja Propilkki 2 saavat jossain vaiheessa kaverikseen myös Windows Phone –laitteille parhaillaan viilattavan taskuversion.

Propilkki 2 Mobilea on betatestattu ahkerasti jo tämän vuoden keväästä lähtien. Betaporukkaa on laajennettu tasaiseen tahtiin ja moninpelikin toimii jo. Mikäs siis sen siistimpää kuin treenata alkavaa mobiilipilkkikautta varten!

Propilkki 2 Mobile vaatii alleen Windows Phone 8.0:n tai uudemman.

Mobiiliversion valmistumisen jälkeen procyonilaiset ryhtyvät tekemään pelille Linux-pohjaista moninpeliserveriä, josta tuunataan myöhemmin täysimittainen Linux-peli. Sen myötä pilkkiminen on mahdollista siirtää myös Android-alustalle.

”Tuohon nyt voi vaan mennä aikaa ehkä vuosi tai pari”, Procyonin Mikko tosin huomauttaa foorumilla.

Mobiiliversion betatestauksesta kiinnostuneet voivat paiskata hakemuksen sähköpostia osoitteeseen propilkki at gmail.com. Hakijoiden on kerrottava nimensä ja Microsoft-tilinsä sähköpostiosoite. Ja muistathan: Windows Phone 8.0 tai uudempi!

Team Procyon kertoo, että ”mobiiliversio on viittä vaille valmis julkaistavaksi”, joten eiköhän tässä päästä pian sekä oikeille että mobiilijäille!

Lisätietoja: http://kalassa.net/propilkki/

Lisää aiheesta

Dovetail Games vaihtoi junat kalastukseen

Pilkkimispeli upposi Greenlightiin kuin punahehkuinen kaira järven jäähän

Pro Pilkki 2 v1.0 julkaistiin – legendaarinen pilkkipeli ehti kuin ehtikin kevätjäille

Propilkki on vedenjakajalla – ”jotain suurta pitäisi tehdä”