Uusimmat

Kamala rekionnettomuus uhkaa koko joulua!

14.12.2011 12:30 Jukka O. Kauppinen

Suomalainen pelikehittäjä Lapland Studio julkaisi koko perheen jouluaiheisen seikkailupelin Elf Rescue iPhone- ja iPad-alustoille. Elf Rescue  on toimintapeli, jossa joulupukille sattuu rekionnettomuus talvisessa erämaassa vain muutama tunti ennen joulua. Joulupukin tonttuagentti Aava lähetetään keräämään kadonneet lahjat, etsimään porot ja pelastamaan joulu.

Peli on jouluaiheisessa ympäristössä tapahtuva, kaikenikäisille pelaajille sopiva toimintapeli, jossa pelaajan tulee etsiä kadonneet joululahjat talvisen luonnon keskeltä. Samalla hänen tulee varoa outoja metsän oliota. Kaikkea tätä siivittää peliä varten sävelletty jouluaiheinen musiikki. Tärkein tekijä on kuitenkin Aava, tonttupartion paras agentti, jonka nerokkaan toiminnan on tarkoitus pelastaa kaikkien joulu.

Lapland Studion toimitusjohtaja Ilkka Immonen kertoo halunneensa tuoda pohjoisen maailman kaikkien pelaajien ulottuville.

”Tällä pelillä pelaajat voivat kokea sitä pohjoisen taikaa, jonka me koemme joka päivä Lapin Napapiirillä, lähellä Joulupukkia. Tämä peli tuo varmasti jouluisen hymyn kaikkien huulille.”

Immonen jatkaa: ”Olemme ylpeitä ja iloisia siitä, että Joulupukki on antanut hyväksyntänsä Elf Rescue –pelille. Hän on myös itse osallistunut pelin kehitystyöhön. Peli on todella jännittävä, kaikenikäisille pelaajille soveltuva peli ja suunnitelmissamme onkin julkaista jatko-osia Joulupukin matkasta lähitulevaisuudessa. Peli on tarkoitus  julkaista myös muilla pelialustoilla ensi vuonna.”

Lisätietoja: www.laplandstudio.com/elfrescue

Lue myös

Domen arvosteluviikko 49/2011: Air Conflicts, Anno 2070, Dance Central 2, Jurassic Park, 10 XBLA-peliä…

Erittäin K18: Lesbodeittisimu Encyclopedia Fuckme

Huhupartio: PC:n Alan Wake saapuu aiemmin kuin uskotkaan

Nu, Pogodi! – neuvostoliittolaista videopelaamista