UUSIMMAT

Kane & Lynch 2 kiri miljoonaan

05.02.2011 14:30 | Jouni Mäki-Panula

Elokuussa julkaistu Kane & Lynch 2: Dog Days saavutti sittenkin miljoonarajan, vaikka aikaa hieman tuhrautuikin. Square Enixin julkaisemasta Kane & Lynch 2:sta tuli lopulta yksi firman harvoista valopilkuista viime vuonna.

Vuodenvaihdetta edeltäneellä yhdeksän kuukauden jaksolla Square Enixin liikevaihto laski 28 prosenttia verrattuna vuotta aiempaan voiton romahtaessa puolestaan 58 prosenttia

Miljoonamyyntiin ylsi myös Dragon Quest Monsters: Joker 2, mutta muuten suoritustaso jäi ankeaksi.

Lähde: Kane & Lynch 2: Dog Days sells a million.

Lisää aiheesta

Kane & Lynch nähdään vielä, huonoista arvosteluista huolimatta

Kane & Lynch 2 – Shangaissa kaikki päin persettä

Meillä on kaksi täysin kahelia kaveria, jotka ovat joutuneet yhteen olosuhteiden pakosta. He ovat matkalla, joka on tuomittu epäonnistumaan jo alusta lähtien. Joten.. Tapa tai tule tapetuksi.

Kane & Lynch 2: Dog Days (PC, PS3, Xbox 360)

Alkuperäisen Kane & Lynchin suurin saavutus oli se, että sen myötä syntyi mainio Giant Bomb –pelisaitti. Jeff Gerstmann sai kenkää annettuaan rankan markkinointikampanjan jälkeen pelille liian huonon arvosanan ja mies perusti kaveriensa kanssa uuden saitin. Kiitos tästä, Kane & Lynch.

Itse pelistä ei paljon puhuttavaa ollut: ihan kohtalainen perusräiskintä, jonka erikoisin ominaisuus oli se, että siinä kiroiltiin ihan hel… reippaasti. Jatko-osa säilyttää tämän asenteen, mutta heittää ykkösessä turhauttaneen ryhmänjohtamisen romukoppaan. Sitä ei vain ole korvattu millään uudella ominaisuudella.