Kane & Lynch 2:n demo nyt kaikkien ladattavissa

27.07.2010 14:30 | Miikka Lehtonen

Lueskelitko pari viikkoa sitten Kane & Lynch 2 -ennakkoamme toivoen, että voisit itsekin kokeilla peliä? Vai kiinnostaako se muuten vain yleisesti? Tai ehkä kenties pidät muuten vain räiskinnästä? Jos sovit johonkin näistä lokeroista, voinet olla kiinnostunut kuulemaan, että Kane & Lynch 2:n pelattava demo on nyt kaikkien saatavilla.

Eidos lähetti Kane & Lynch 2:n demon jokunen viikko sitten ”valitulle yleisölle”, eli lähinnä pelitoimittajille, ennakkovaraajille ja erinäisten kilpailujen voittajille. Tämän lisäksi demo oli saatavilla vain Xbox 360:lle. Nyt molempiin asioihin tuli muutos, sillä demon voi imutella ihan kuka tahansa valitsemalleen alustalle. Xbox 360 – ja PlayStation 3 -pelaajat löytävät omat demonsa konsolinsa latauspalvelusta, PC-miehet taas Steamista.

Ja nyt kun Steamista tuli puhe, Valve ja Eidos tiedottivat, että Kane & Lynch 2 tulee tukemaan Steamworksia, mikä tarkoittaa Steam Achievementeja, cloud-tukea talletuksille ja muuta mukavaa. Juhlan kunniaksi PC-version voi ennakkovarata Steamista 10% alennuksella. Siinäpä sitä Kane & Lynch -juttua sitten olikin. Testatkaa ihmeessä demoa, hyvä peli.

Linkki: Kane & Lynch 2 Steamissa

Lisää aiheesta

Kane & Lynch 2: Dog Days -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Kane & Lynch 2 on koiranelämää

Kane & Lynch 2: luoteja ja takatukkia

Kane & Lynch 2 – Shangaissa kaikki päin persettä

Eidos uusii Kane & Lynch -skandaalin – arvosteluja manipuloidaan taas

Kane & Lynch –draama jatkuu – Eidos väärensi arvosanoja

Lue myös

Keksitty GTA-murhauutinen sai pelaajat suuttumaan brittitoimittajalle

Creative HS-930i – saako rahalla laatua?

Arvostelu: Bang!

Deathspank (PS3, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat