UUSIMMAT

Joskus kannattaa valittaa: Gears of War 4:ään tehtiin pikaisesti muutoksia pelaajapalautteen perusteella

12.10.2016 12:00 | Tuukka Hämäläinen

gearsofwar-gearsofwar4-002

The Coalition -studion kerrotaan tehneen Gears of War 4:n talousjärjestelmään nopeasti muutoksia pelaajapalautteen perusteella. Muokkaukset koskevat otteluista saatavaa pelivaluuttaa ja varustepakkausten hintoja.

Gears of War 4 ilmestyi varsinaisesti vasta eilen, mutta jo nyt kehittäjästudio The Coalition on osoittanut kuuntelevansa fanien palautetta. Destructoid nimittäin raportoi, että studio on päivittänyt pikaisesti pelin rahajärjestelmää pelaajilta tulleiden valitusten vuoksi.

Palaute on peräisin pelin Ultimate Editionin ostajilta, jotka pääsivät räiskintäpelin pariin jo viikonloppuna. Pelaajat valittivat, että moninpeliotteluista sai tuskatuttavan vähän krediittejä, eli pelin sisäistä valuuttaa, ja että Elite Gear Pack -varustepakkaus maksoi liian paljon.

The Coalitionin kerrotaan palautteen perusteella tehneen pikaisen muutoksen, jolla nostettiin ottelupalkkioita ja laskettiin Elite Gear Packin hintaa. Nyt varustepakkaus maksaa 4000 krediitin sijaan 3500. Pelikehittäjä on tosin tiedottanut myös bugista, joka ilmoittaa otteluiden päätteeksi virhellisesti ”0 krediittiä ansaittu”. Valuutta tulee kuitenkin pelaajan pussiin normaalisti.

Gears of War 4 ilmestyi eilen Xbox Onelle ja PC:lle. Alta näet pelin julkaisutrailerin.

Gears of War
Kaikki jutut aiheesta