Uusimmat

Kännykkäpelien uusi sukupolvi lähestyy

27.02.2007 13:45 Miikka Lehtonen

N-Gage tulee taas, mutta tällä kertaa kyseessä ei ole tahattoman koominen tacopuhelin, jolla voi pelata harvalukuisia pelejä. Nokian projekti tarjoilee ”uuden sukupolven kännykkäpelejä” suoraan matkapuhelimiin.

Nokian uusi N-Gage-pelipalvelu on edennyt pilottivaiheeseensa, jonka matkapuhelinjätti toteuttaa yhdessä Elisan kanssa. Projektin on tarkoitus käynnistyä vielä helmikuussa ja jatkua kesään saakka. Kaikki osapuolet ovat luonnollisesti yhtä hymyä.

”Nokian pelistrategian ydin on tehdä ihmisille helpoksi löytää, ostaa ja pelata laadultaan erinomaisia mobiilipelejä, ja laajennamme mielellämme yhteistyötämme Elisan kanssa tehdäksemme tämän mahdolliseksi”, Nokian multimediaryhmän johtaja Jaakko Kaidesoja kertoi.

Pilottivaiheen aikana kerätään käyttäjiltä palautetta ja lisäksi testataan idean toimivuus aidossa verkkoympäristössä. Kun testijakso päättyy, projekti muuttuu kaupalliseksi ja oletettavasti leviää myös muiden operaattorien asiakkaiden ulottuville.

Myös Elisalla ollaan innoissaan. ”Haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen kokemuksen, jollaista he eivät saa mistään muualta. Ihmiset, jotka pelaavat mobiilipelejä, kokeilevat mielellään myös muita uusia mobiilipalveluita. Elisa tarjoaa laajan valikoiman sisältöä ja palveluita heidän tarpeisiinsa”, hehkutti Elisan osastopäällikkö Mikko Mattinen

Projektin tarkemmat tiedot ovat vielä kiven takana, sillä kännykän laitteistovaatimuksista, teknisestä toteutuksesta tai hinnoittelusta ei vielä ole tietoa. Matkapuhelinpeluri tarvitsee kuitenkin vähintään Nokian puhelimen ja Elisan kännykkäliittymän. Palaamme asiaan, jahka uudet pelit on testattu.

Lue lisää N-Gagen vaiheista

N-Gage – Nextgen-kehitystä tapahtuu myös käsikonsolien sektorilla

N-Gagen uusi tuleminen alkaa?

N-Gagen uudet eväät

Kiinnostaako kännykkäpelaaminen?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat