Uusimmat

Kaos ja Volition irtisanovat

02.04.2011 20:15 Jouni Mäki-Panula

THQ:n johtokunnan lakimiehet kertovat potkuista harmistuneille työntekijöilleen

THQ on aloittanut irtisanomiset äskettäin Homefront julkaisseessa Kaos Studiosissa ja Saints Roweista tutussa Volitionissa. Kaosissa ovea näytetään 17 työntekijälle, kun Volitionissa luuta lakaisee 16 työpaikan verran.

THQ:n mukaan kyseessä on pelialalla yleinen käytäntö työvoiman sopeuttamisesta studioiden vallitsevaan tarpeeseen. Käytännössä siis peliprojekteja ei riitä kaikille.

THQ väittää, ettei irtisanomisilla ole vaikutusta studioiden tulevaan tuotantoon. Volition työstää parhaillaan Red Faction: Armageddonia, Saints Row: The Thirdiä ja inSANEa. Kaos Studiosin tulevaisuus näyttää epävarmemmalta, mutta kaikesta huolimatta Homefrontin tukeminen jatkuu lisäsisältöjen muodossa.

Lisää aiheesta

Homefront (PC, PS3, Xbox 360) 

Homefrontilla on jo alusta saakka pari valttikorttia hihassaan. Sen on tehnyt kehitystiimi, joka julkaisi pari vuotta sitten mielenkiintoisen Frontlines: Fuel of War –pelin. Sehän oli sinänsä ongelmallinen, mutta hyviä ideoita sisältävä räiskintäpeli, joka pyrki yhdistelemään perinteiseen nettiräiskintään kevyttä RTS:ää komentajan ominaisuuksien muodossa.

Homefront-ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Mikä on pahempi kuin kommunisti? No tietenkin sinun kotinurkillesi väkisin pesiytynyt kommunisti. Tämä muodostuu oikeaksi ongelmaksi siinä vaiheessa, kun ei enää puhuta squatilla jopoaan korjaavan rastapään tai katua valtaavan ituhipin aiheuttamasta pikku kiusanteosta.

Saints Row 2 (PC, PS3, 360)

Vuosia myöhemmin päähenkilömme herää vankilan sairaalaosastolla vain huomatakseen, että kaikki on muuttunut. Hänen pärstästään alkaen. Mainio hahmogeneraattori antaa nimittäin tehdä hahmostaan aivan millaisen tahansa, vaikka sitten nälkiintyneen afrikkalaismiehen, jolla on D-kupin rinnat.

Muropaketin uusimmat