UUSIMMAT

Karkland kutsuu battlefieldistejä

05.12.2011 12:30 | Jukka O. Kauppinen

DICE. EA. Battlefield 3. Karkland. Itsenäisyyspäivä. PS3.

Karklandia on paha paikka, jos haaveet ovat luokkaa aurinkoranta ja teknobailut DJ Tieston tahtiin. Mutta jos matkalaukku on lastattu kranaateilla, ammusvöillä ja kädessä on kameran sijaan AK-47, niin sitten suunta on ihan oikea.

Battlefield 3:n Back to Karkland -lisäri näet julkaistaan huomenna PS3:lle. PC- ja Xbox-pelaajat pääsevät luotilomalaajennukselle 13. joulukuuta.

Lisäri sisältää neljä vanhempaa suosittua Battlefield-moninpelikarttaa uudelleenmasteroituna. Mukana ovat Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman ja Sharqi Peninsula.

Lisäksi Karkland sisältää BF2:sta Conquest Assault -pelitilan, kolme uutta ajoneuvoa, kymmenen asetta, viisi dog tagia ja viisi saavutusta/trophyä.

Battlefield 3: Back to Karkand maksaa PSN- ja PC-latauksena 14,99 taalaa/euroa tai Xboxille 1200 MS-pojoa. Limited Editionin omistajille Karkland on ilmainen.

Lisätietoja: www.battlefield.com

Lisää aiheesta

Battlefield 3:n myynti jo yli kahdeksan miljoonaa

Battlefield 3:lla ei asiaa Iraniin

Battlefield 3:ssa soditaan Omanissa – salainen sotakone vilahtaa videolla

Battlefield 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Lue myös

Battlefield 3:n myynti jo yli kahdeksan miljoonaa

Lord of the Rings: War in the North (PC, PS3, Xbox 360)

Mass Effect 3 – scifijättiläisen tekijät haastattelussa

Skyrimin maailmasta valtava kartta

Keskustelu

Hurraa, pääsee vittuun näistä paskoista putkijuoksukentistä takaisin fiilistelemään Wakea ja Karkandia!

Toivoa sopii, että Wakea warten on korjattu AA vehiikkelit. Vituttaa kun yks sellanen voi estää koko joukkueen pääsyn laivalta kartalle.

Miksi hyviä ideoita ei saa kierrättää? Tuo jatko-osahan on juurikin sen takia maksullinen että jos ei kiinnosta ostaa ns. kierrätettyä tavaraa niin EI ole pakko!

Jos nyt ei kierrätettäis vanhoja kenttiä niin tämä päivitys olisi varmasti tasoa ’siisti nimi’ 1 uusi kartta ja neljä uutta pyssyä. Sekö on nyt parempi?

Tämä ei ole cod jossa koko peli on kierrätetty.

@15 täällä on limited edition 32e, ennakkotilasin ajoissa.

@10 Ja ööö? Siinä on yksi hyvin pieni ero: COD:lla on pelkästään vanhoja kenttiä uudelleen kierrätyksessä muutamalla uudella mutkalla, kun taas BF:llä on sekä uudet että vanhat kentät, vanhat kentät erillisenä sen takia että ei kaikkia kiinnosta niitä pelata, mutta itse vanhana BF2 pelaajana odotan hyvinkin innoissani.

Kommenttisi on myös toisella tapaa hyvin typerä. Mikään codin kartta ei saavuttanut samanlaisia kulttimaineita kuin bf2 kartat saavuttivat. Tässä on nyt meneillään vähän sama ilmiö kuin aikoinaan counter-strike kartat kääntyi source kartoiksi, eikä mitään uusia karttoja nimettävästi tullut. Syystä.

Mielummin ostan todella halvan pelin ja maksan niistä lisäkomponenteista kuin itse haluan, KUIN että ostan 80e COD ja siihen muutaman viikon päästä 40e päivityksen. Näin kärjistettynä.

Kyllä aina toimivat kartat kelpaa, kummiskin siitä on useita vuosia kun viimeksi kävi karklandissa lomailemassa rynkyn ja delfiininien kanssa. Ei pyörääkään tartte uusiksi keksiä!

@15 jos oli hidas eikä ostanut lokakuussa kun sai limited editionia 35e

@13 no huh, nyt on kaverilla pipo tiukalla :D

sinä ja sun tietyt piirit :d

@12 taitaa 30€ olla halvin vaihtoehto itse pelille ellei sitten CDkey kauppoja katsele… Niissäkin on omat riskinsä.
Eli 45€ PClle.
~160€ konsoleille jos haluaa toisenkin aseen, yhden kierrättetyn kartan ja hattupaketin.

@11 mikä ero olisi uudelleen suunnitelluissa kartoissa, näiden kierrätettyjen sijaan? Pelaajille siitä olisi vain hyötyä, mutta peliyhtiö tietenkin kusee muutaman kymmentä tuhatta.
Veikkaan että ihan suht hyvä osa on pelannut jo kartat BF2:ssa. En näe mitään syytä kierrättää näitä. Pelaajien standardit vain laskee, jo nyt mennään naurettavuuksissa, mutta homma luultavasti vain pahenee.

@5 ja 8 oli Karkland joissain piireissä, kyllä vain. Näitä piirejä ei kuitenkaan ainakaan täälläpäin erityisesti pidetty mitenkään erityisen fiksuina.

”Karkkila” ja ”Karkkilandia” meni kyllä läpi selkeänä nimellä leikittelynä, mutta ”Karkland” ei.

@10 PC:llä peli maksoi Back To Karkland paketin kanssa kylläkin 35e eikä 85e…

@10 Itse en ole BF2:sta ostanut, joten pelaan näitä karttoja mieluummin nidottuna samaan pakettiin muun BF3-sisällön kanssa.
Olet kyllä oikeassa, kartat olisivat voineet tulla heti pelin mukana

Samaa rumbaa kuin codilla, mutta fanipojat eivät näytä huomaavan. Edellisen pelin kartat myydään uudestaan ettei mene aikaa tai rahaa karttojen suunnitteluun. Vittu mitä paskaa, eikös se ole parempi pelata muutenkin BF2:sta? Kenellä kiinnostaa samat, 5 vuotta pelatut kartat uudestaan, vaikka nykyisessä olisikin muutama laatikko ja kivi lisää ja paremmin texturoidut palmunlehdet?
Naurettavaa porukkaa, maksetaan pelistä mukisematta 85€… Nämä kartat olisi ihan hyvin voineet olla alkuperäisessä julkaisussa.

”Karklandia on paha paikka”

Eiköhän tuo trollaa… Tuhma toimittaja.

Vanhoille bäfäkakkosen konkareille se on aina ollut karkkiland tai karkland, ei taitane kyseessä olla typo.

Miten voi toimittaja tehdä noin pahan mokan vai onko tämä nyt jo tietoista trollaamista ? :D

Se on Karkand, eikä karkland, niinkuin jotkut jo tuossa totesivatkin.

Näytä kaikki kommentit

Muropaketin uusimmat