UUSIMMAT

Kärpäsistä härkäsiä, osa 2: Xbox Onen ärsyttävimmät ongelmat

26.11.2013 14:28 Teemu Viemerö

Amerikkalaiset pääsivät taas testaamaan uutta konsolia ennen meitä. Konsolien odottaminen käy pikkuhiljaa sietämättömäksi, mutta suomalaiset sentään pääsevät pelaamaan monien himoitsemalla PlayStation 4:lla jo tällä viikolla. Sitä ennen oli hyvä kertoa pienistä asioista mitkä ärsyttävät PlayStation 4:ssa, mutta tällä kertaa GamesRadarin syynissä on vuorossa Xbox One.

Jos VHS-nauhurimainen laatikko ei miellytä silmää, niin koneesta löytyy paljon muutakin valittamista. Mitä jos aloitetaan nimestä? Xbox One. Miten sitä nyt kutsuisi? Xbox One, Xbone, Xone?? Itse yritän välttää virallista nimeä, koska en halua aiheuttaa sekaannusta Xbox-perheen ensimmäiseen konsoliin. Päädyn sanomaan sitä aina ”uudeksi Xboxiksi”.

Pientä päänvaivaa aiheuttaa myös konsolin puhetunnistin, jonka avulla kaverit voivat tehdä jäyniä huutelemalla ”Xbox, turn off!”  tai käynnistämällä puhekomennolla toisen pelin kesken pelisession. Toiset eivät tykkää siitä, että perusohjain käyttää yhä sormiparistoja (toim. huom. tai akkuja!) tai ystävälle puhuminen käynnistää vahingossa ohjelmia, pelaaja saattaa luulla konsolin kaatuneen bootatessa kun Xbox-logo ei liiku lainkaan, lähes jokaisessa yksinoikeuspelissä on jokin outo mikromaksujärjestelmä ja niin edelleen…

Lisää härkäsiä GamesRadarin artikkelissa.

Lue juttu: GamesRadar, 23 little things that annoy us about the Xbox One

Lisää aiheesta

Kärpäsistä härkäsiä: PlayStation 4:n ärsyttävimmät ongelmat

Rautamiehet: PlayStation 4

TV-tähti kokeili Xbox Onea

Xbox One ja PlayStation 4 Predatorin silmin – kuinka hottina konsolit käyvät?