Uusimmat

Katsaus viikonlopun pelitarjouksiin

17.06.2011 20:00 Miikka Lehtonen

Perjantaikevennyskin on jo saitilla, joten se on virallisesti viikonloppu. Mikä olisikaan parempi tapa viettää viikonloppua kuin halvalla ostetun videopelin parissa? No, esimerkiksi rannalla viehättävän vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa, mutta niitä en voi teille tarjota. Pelitarjouksia kylläkin!

Kuten yleensäkin, listamme ei ole täydellinen, vaan siihen on bongattu silmiin osuneita tarjouksia. Puuttuuko jotain? Kerro toki siitä kommenteissa ja ole lukijoiden sankari.

Steam

Steamin viikonloppualesta löytyy muun muassa FEAR-pelisarja kympillä, sekä peräti kaksi erilaista indie-pakettia, joista toinen tarjoaa toimintaa, toinen sillisalaattia.Kumpikin vajaat yhdeksän euroa. Muistutamme myös siitä, että Steamin perinteinen kesäale pyörähtää käyntiin ensi viikolla.

GOG.com

Good Old Games pahoittelee sitä, että heiltä ei tänä viikonloppuna irtoa tarjouksia. Sen sijaan kaupan väki kehoittaa tarttumaan jo tiukasti kukkaroon, sillä ensi maanantaina alkaa ”Summer Staycation” -kampanja, jossa kotikesää viettävillä tarjotaan retropelejä aivan älyttömillä hinnoilla.

Impulse

Impulsen viikonlopputarjoukset ovat vähän heikompia, mutta jotain silti löytyy. Miten olisi mainio Defense Grid Gold alle neljällä eurolla? Demigodalle seitsemällä eurolla? Koko erinomainen Sword of the Stars -pelisarja reilulla vitosella?

Direct2Drive

Direct2Driven viikonlopputarjouksen selvä kruunu on huikea Neverwinter Nights 2 Platinum alle 10 rahalla. Tai miten olisi Ghostbusters-peli niin ikään alle kympillä? Hyvä peli, vaikkakin PC-versio oli muistaakseni jotenkin ongelmallinen.

Lue myös

Arkistojen aarteita: Combat Mission: Barbarossa to Berlin

Combat Mission: Battle for Normandy (Mac, PC)

Oman elämänsä sankari, Edge-trolli, sai nekkuunsa oikeudessa