Kauhupelien kehittäjät avasivat hyväntekeväisyyskampanjan – ainakin 140 peliä tulossa tarjoukseen huomenna

30.06.2022 18:18 Muropaketin toimitus

Itch.io-pelikaupassa avautuu huomenna laaja hyväntekeväisyysale, jolla kerätään varoja naistenoikeusien ja lisääntymisoikeuksien puolustamiseen.

Viime viikolla Yhdysvaltain korkein oikeus poisti perustuslaillisen turvan abortilta koko valtiossa, ja historiallinen päätös sai myös peliyhtiöt reagoimaan nopeasti. Nyt kauhusivusto Bloody Disgusting kertoo, että kauhupelien kehittäjät ovat perustaneet uuden Worthy of Better, Stronger Together -kampanjan, jonka hengessä avataan huomenna laaja hyväntekeväisyyskampanja.

Kuten perustajat kertovat Itch.iossa, tulee alennuspaketti kustantamaan 10 dollaria ja sisältämään valtavan määrän pelejä. Tähän mennessä kampanjaan on listattu 140 peliä, ja lisää voi vielä tulla yli vuorokauden ajan. Kuten aiemmissakin Itch.ion hyväntekeväisyyskampanjoissa, ovat pelipaketin säästöt todennäköisesti valtavat.

Alepeleillä kerätyt rahat jaetaan kahdelle järjestölle, The National Organization for Womenille ja The Center of Reproductive Rightsille. Alennuskampanjan pääpaino on kauhupeleissä, mutta mukaan mahtuu muutakin. Tarjouskampanja avautuu perjantai-iltana kello 23.00 Suomen aikaan.