Uusimmat

Kauhupelien klassikko Alone in the Dark palaa pian – julkaisupäivä, tähtinäyttelijät ja ilmainen prologi julki

26.05.2023 10:04 Muropaketin toimitus

Uuden tulemisen kokeva Alone in the Dark -kauhuseikkailu ilmestyy ensi syksynä, ja rooleissa loistavat Stranger Things- ja Free Guy -tähdet.

Suomen aikaan viime yönä striimattiin odotettu esittely tulevasta Alone in the Dark -kauhupelistä. Nyt nähtävillä on uusi, laaja esittely klassisen pelisarjan paluusta, ja samalla tehtiin monta julkistusta.

Alone in the Dark julkaistaan 25. lokakuuta PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle. Pelin päärooleissa nähdään Stranger Thingsistä ja Black Widowsta tuttu David Harbour, sekä Free Guysta ja Killing Eve -sarjasta tunnettu Jodie Comer.

Uusi Alone in the Dark seurailee alkuperäisen, vuoden 1992 uranuurtajan jalanjäljissä. Keskiössä ovat yksityisetsivä Edward Carnby ja hänet palkannut Emily Hartwood, jotka lähtevät selvittämään Hartwoodien suvun salaisuutta Derceton kartanolle. Molemmat keskushahmot ovat pelattavia hahmoja, ja kehittäjien mukaan pelin tarina tulee poikkeamaan riippuen siitä, kummalla heistä pelaa. Itse pelin luvataan sisältävän pulmanratkontaa, taistelua ja runsaasti hyytävää tunnelmaa.

Peliä joudutaan odottamaan lokakuulle, mutta varaslähdön sen maailmaan voi ottaa jo nyt. Alone in the Darkille on nimittäin julkaistu ilmainen prologi Grace in the Dark, joka on ladattavissa kaikilla alustoilla.

Alta voit katsoa Alone in the Darkin esittelyn viime yöltä. Video on ajoitettu alkamaan oikeasta kohdasta striimiä.

Muropaketin uusimmat