UUSIMMAT

Kauhuseikkailu Outlast saa jatko-osan!

24.10.2014 16:00 | Muropaketin toimitus

Outlast oli mielenkiintoinen kauhupeli. Pelaaja seikkaili pimeässä ja vaarojen täyttämässä mielisairaalassa vain videokameran pimeänäkölinssi turvanaan. Peli löysi yleisönsä ja myi ihan kivasti, mikä tarkoittaa tietenkin sitä, että jatkoa on tulossa.

Kauhuun keskittynyt Bloody Disgusting -saitti keskusteli Red Barrelsin perustaja Philippe Morinin kanssa pelin kehitysvaiheista (jotka ovat sinänsä kiinnostavaa luettavaa muutenkin!) ja toki myös potentiaalisesta jatko-osasta. Kysyttäessä, mitä Red Barrels seuraavaksi työstää, Morin vastasi näin.

”Meille on tärkeää olla intohimoisia siitä, mitä satumme milloinkin tekemään, koska uskomme, että vain niin voi tehdä laadukasta jälkeä. Kun olimme julkaisseet Outlastin Xbox One -version, analysoimme tilannettamme ja tajusimme, että meistä löytyy materiaalia vielä ainakin yhteen kauhupeliin. Joten kyllä, teemme Outlast 2:ta.”

Itse pelistä ei kerrottu vielä paljonkaan, mutta jotain kuitenkin.

”Peli tulee olemaan selviytymiskauhua ja se sijoittuu samaan universumiin kuin Outlast, mutta hahmot ja tapahtumapaikka eivät ole samat. Voimme ehkä jonain päivänä vielä palata Mount Massiven parantolaan, mutta nyt mielessämme on erilaisia ideoita ja teemoja, joita haluaisimme tutkia. Uskon, että kehitteillä on jotain erikoista.”

No, sepä hienoa. Mutta koska?

”Olemme yhä pieni studio (12 henkilöä), joten tarvitsemme vähän aikaa saadaksemme pelimme julkaisukuntoon. Toivottavasti se on odotuksen arvoinen.”

Eli ei siis vielä aivan heti. Sitä odotellessa Outlast kannattaa pelata, jos ei ole jo tullut pelattua. Jänski peli!

Lähde: Bloody Disgusting