Kaunis kuolema – Katso Diablo III:n parhaat Hardcore-wipet!

16.06.2012 11:00 | Tero Lehtiniemi

Maailmassa on monia kauniita asioita, ja yksi niistä on vahingonilo. Huippusuositussa Diablo III:ssa, kuten edeltäjässäänkin, on todellisille rautahermoille tarjolla Hardcore-pelitila, jossa pelihahmon kuolema on pysyvä jo ensimmäisestä kerrasta. Koska Diablo III on netissä jatkuvasti, Hardcore-pelitila on erityisen haavoittuva internet-liikenteessä tapahtuville pienemmille ja vähän isommillekin oikuille.

Rock, Paper, Shotgun -sivusto on listannut kauneimpia Diablo III:n Hardcore-kuolemia, ja suolana pelaajien haavassa vieläpä lisännyt kuolemista hassunhauskat kommentaarit itse arkkivihtahousu Diablolta. Joku voisi tietysti sanoa että muiden ihmisten surulle nauraminen on rumaa, mutta toisaalta nämä videot nettiin laittaneet taitavat tietää itsekin millä mielellä ihmiset niitä katsovat. Pakko kyllä myöntää, että jossain syvällä sisimmässäni vähän säälin 231 tuntia pelatun wizardin menettäjää, mutta Pulttiboissin sanoin: ”kikkelis kokkelis nii, mitäs läksit”.

Koko kollaasi alla olevan linkin takaa, hauskana bonuksena monissa videoissa on vieläpä webbikameran kuvaa artistista kliimaksin hetkellä. Kaunista, niin kauniista. Nauttikaa.

Lähde: Rock, Paper, Shotgun

Lue myös

One Piece Unlimited Cruise SP (3DS)

Mario Tennis Open (3DS)

Ääliö jäi kiinni yritettyään salakuljettaa 11 kiloa kokaiinia Xboxin sisällä

Eteläkorealaisviranomaisten mitta tuli täyteen – heihei virtuaalitavaroiden kauppa ja kultafarmerit