Kaupunginrakennuspeli Cities: Skylines pian myös PlayStation 4:lle

25.06.2017 11:04 | Muropaketin toimitus

Suosittu kaupunkien rakentamista simuloiva Cities: Skylines saapuu elokuussa myös PlayStation 4 -konsolille.

Suomalaisen Colossal Orderin kehittämä Cities: Skylines on yksi tämän hetken suosituimmista kaupunginrakennuspeleistä. PlayStationin nettisivujen mukaan kaupunkeja pääsee pian rakentamaan myös PS4-konsolilla.

Tantalus Median tekemä konsoliporttaus päästää pelaajat rakentamaan kaupunkeja ja manageroimaan muun muassa kaupungin julkista liikennettä, poliisivoimia sekä koulujärjestelmää. Cities: Skylines – PlayStation 4 Edition tulee sisältämään myös PC-versiosta tutun After Dark -lisäosan, joka lisää kaupunkisimulaattoriin yöelämään liittyviä toimintoja, kuten yöklubeja. V

ielä tässä vaiheessa ei tiedetä, saapuvatko myös Cities: Skylinesin PC-versiosta tutut Mass Transit sekä Natural Disasters -lisäosat myöhemmin myös pelin PS4-versioon.

Nähtäväksi jää myös, kuinka hyvin PlayStation jaksaa pyörittää Cities: Skylinesin kaltaista, paljon prosessorin suorituskykyä vaativaa simulaattoria. Cities: Skylanesin PS4-versio saapuu myyntiin 15. päivä elokuuta, mutta pelin hinnasta ei ole vielä tarkkaa tietoa.