Uusimmat

Kaupungit liekeissä ja pilvenpiirtäjät sortuvat – Cities: Skylinesin tuleva laajennus sai trailerin

30.10.2016 11:00 Tuukka Hämäläinen

citiesskylines-naturaldisasters-001

Suosittu kaupunkisimulaattori Cities: Skylines saa talvella uuden laajennuksen, joka tuo luonnonkatastrofit pelaajien riesaksi. Lisäosan myötä kaupungin voi iskeä matalaksi muun muassa meteoriitti tai tornado.

Suomalaisen Colossal Orderin kehittämä kaupunginrakentelupeli Cities: Skylines laajenee talvella kolmannen lisäosan myötä. After Dark ja Snowfall -laajennuksia seuraa nyt Natural Disasters, joka nimensä mukaisesti lisää peliin joukon tuhoisia luonnonkatastrofeja.

Natural Disasters sisältää GameSpotin mukaan maanjäristyksiä, tornadoja, tulipaloja, meteoriitteja ja tulvia. Vanhojen SimCity-pelien tyyliin katastrofit voivat iskeä sattumalta tai pelaaja voi halutessaan käynnistää ne manuaalisesti kaupunkinsa kiusaksi. Katastrofeja varten voi kuitenkin varustautua ennalta, jotta tuhon määrä pysyisi hallinnassa.

Alta näet trailerin, jolla esitellään jo kaksi miljoonaa kappaletta myyneen Cities: Skylinesin tulevaa laajennusta. Tuhoisaa näytöstä säestää luonnollisesti hilpeä musiikki.

Cities Skylines
Kaikki jutut aiheesta

 

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat