Uusimmat

Kaupunki taskuun kesällä

28.02.2007 20:04 Miikka Lehtonen

Nintendo DS:n omistajat pääsevät kesällä leikkimään kaupunkisuunnittelijaa, sillä legendaarinen SimCity käännetään Nintendon käsikonsolille. Asialla on konsoliin viime aikoina tykästynyt EA.

SimCity DSPelistä ei tiedetä vielä paljoa, mutta jotain kuitenkin. Nintendo DS:n hardware-ominaisuudet pääsevät hyvin käyttöön. Kosketusnäytöllä toki suunnitellaan ja sijoitellaan alueita kaupunkiin, mutta ei siinä vielä kaikki. Esimerkiksi tulipaloja voi sammuttaa puhaltamalla DS:n mikrofoniin ja kynällä pääsee myös allekirjoittamaan dokumentteja.

”Olemme innoissamme voidessamme tuoda SimCityn Nintendo DS:lle”, pelin tuottaja Takahiro Murakami hehkutti. ”DS:n ainutlaatuiset toiminnot inspiroivat meitä lisäämään peliin paljon uusia ominaisuuksia, jotka ilahduttavat varmasti omistautuneimpiakin SimCity-faneja. Peli on täynnä kivoja yllätyksiä, jotka viehättävät varmasti niin uusia kuin vanhojakin sarjan ystäviä.”

Kuvan perusteella kyseessä näyttäisi olevan aivan uudenlainen SimCity-peli, eikä niinkään käännös esimerkiksi Super Nintendon versiosta. Jäämme odottamaan innolla.