Kautta teräksen salaisuuden: uusi traileri esittelee Conan Exiles -pelin lopullista muotoa

13.04.2018 17:38 | Muropaketin toimitus

Crominkatkuinen Conan Exiles julkaistaan ensi kuussa ja peliä kehittävä Funcom onkin julkaissut siitä uuden trailerin.

Avoimen pelimaailman selviytymispeli Conan Exiles julkaistaan toukokuussa ja pelistä on nyt julkaistu uusi traileri. Conan Exiles pohjautuu miekka ja magia -genren isän Robert E. Howardin luomaan maailmaan.

Peliä kehittävä Funcom on julkaissut trailerin lisäksi myös uuden blogikirjoituksen jossa perehdytään tarkemmin mitä pelissä on luvassa heti julkaisun jälkeen.

“Sen lisäksi, että peli tulee ensimmäistä kertaa saataville PlayStation 4:lle, tuo julkaisu massiivisen laajennuksen pelimaailmaan, aivan uusia ominaisuuksia ja kokonaan uudistetun taistelujärjestelmän. Lisäksi pelissä on muita valtavia lisäominaisuuksia jotka varmistavat täydellisen vision täyttymisen Conan Exiles -pelistä”, maalailee Funcomin toimitusjohtaja Rui Casais.

Conan Exiles saapui Early Accessiin pc:llä tammikuun 31. päivä 2017. Pelaajien tulee selvitä haastavassa maailmassa, rakentaa omia kuningaskuntia sekä voittaa viholliset brutaalissa taistelussa ja valtavassa sodankäynnissä.Conan Exilesiä voi pelata yksinpelinä tai verkkomoninpelinä.

Conan Exiles julkaistaan toukokuun 8. päivä pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.