Kehittäjä: ZombiU:n meleetaistelu olisi voinut olla parempikin

30.01.2013 12:00 | Miikka Lehtonen

ZombiU on eräs niistä WiiU:n alkutaipaleen pelaamisen arvoisista peleistä, mutta ei sekään täydellinen ollut. Todistihan sen jo Domen arvostelukin. Mutta nyt on aika kuulla pelikehittäjiä. Mitä he olisivat halunneet lisätä peliin, jos aika ja raha olisivat antaneet periksi?

ZombiU:n kirjoittanut Gabrielle Sharger on listannut omia pettymyksiään pelin tiimoilta. Tai, pettymyksen. Sillä niitä on vain yksi: meleetaistelu. Sehän ei ZombiU:ssa ollut hirveän ihmeellistä. Vain yksi meleease ja senkin käyttö oli aika kaavamaista. Jos Sharger olisi saanut toiveensa peliin saakka, molemmat asiat olisivat muuttuneet.

”Enemmän meleeaseita. Se olisi ollut listamme kärjessä. Antakaa minulle käteen hilpari, jolla hutkia zombeja. Tower of Londonin asevarasto olisi ollut kuin joulu pelaajille”, Sharger unelmoi. Samaan syssyyn hän tunnusti, että kehittäjien visioissa melee ei näytellyt niin suurta roolia kuin se ehkä lopulta teki.

”Krikettimailman piti alunperin olla vain vihoviimeinen hätäkeino”, hän kertoi. Toisin kävi. ”Jotkut pelaajat jättävät aseiden ja ammusten keräilyn väliin ja käyttävät pelkästään krikettimailaa. He olisivat ansainneet vähän rikkaamman pelikokemuksen.”

Lähde: NintendoEverything

Lisää aiheesta

ZombiU (Wii U)

Wii U -esittelyssä ZombiU (K18)