Uusimmat

Kehittäjän väite: PS3-pelaajat taiteellisempia kuin muut konsolistit

13.05.2012 18:00 Jouni Mäki-Panula

Journey-pelistä vastaavan thatgamecompanyn perustaja ja luova johtaja Jenova Chen väittää, että PlayStation 3 -pelaajat ovat kypsempiä ja arvostavat enemmän taiteellisten töiden estetiikkaa verrattuna Xbox 360:n ja Wiin omistajiin.

Chen on käynyt läpi PlayStation Networkin pelitarjontaa ja todennut Sonyn maun olevan taiteellisempi ja aikuisille suunnatumpi. Hän uskoo Sonyn välittävän aikuisten tunteista pelejään kohtaan.

Xbox Live Arcaden suosituimmat pelit olivat Chenin tarkasteluhetkellä Castle Crashers ja Trials Evolution, kun PSN:n puolella ykkösenä oli Journey. Tukeeko tämä väitettä PS3-pelaajien aristokraattisemmasta mausta?

”Pelaaja, joka omistaa PlayStation 3:n, on todennäköisemmin kiinnostunut taiteellisista peleistä verrattuna Wiin ja Xbox 360:n omistajiin”, kuuluivat Chenin loppusanat.

Microsoft ja Nintendo eivät suostuneet kommentoimaan Chenin tarinoita, mutta kuten odottaa sopii, Sony oli samaa mieltä.

”Ensisijainen PSN-yleisömme on todellakin aikuisempaa, ja monet suosituimmista peleistämme vetoavat tähän ryhmään”, sanoi Sony-pomo Jack Buser.

Lähde: Do PS3 gamers appreciate art more than others?

Lue myös

Generaattorit hyrräämään! Uutta videokuvaa Mechwarrior Onlinestä!

Gioteck EX-02s: Uuden sukupolven kuulokemikrofoni

Osallistu Metal Gear Solid -keskusteluun, voita pelipalkinto!

Pandora’s Tower (Wii)