Uusimmat

Kehittäjien huumoria: Modern Warfaren uusintaversiota löytyi varoitus vanhasta bugista

12.11.2016 15:00 Tuukka Hämäläinen

callofduty-modernwarfareremastered-002

Call of Duty: Modern Warfaren remasteroidusta uusintaversiosta löytyi erinomainen osoitus pelikehittäjien huumorintajusta. Reddit-käyttäjä bongasi varoituskyltin paikasta, jossa ennen oli korjaamaton pelibugi.

Viime viikolla julkaistu Call of Duty: Infinite Warfare toi erikoisversion ostajille mukanaan myös remasteroidun version Call of Duty: Modern Warfaresta (2007). Uusintaversion tekeminen tarjoaa tietysti kehittäjille mahdollisuuden tilkitä alkuperäisen version virheitä, mutta Infinity Ward päätti myös jättää eräästä tunnetusta bugista hauskan muistutuksen.

Modern Warfaren pelaajat saattavat muistaa pelistä löytyneen bugin, jonka kautta pelihahmo saattoi kadota pelikartan alle loputtomaan pudotukseen. Kartan ulkopuolelta oli pelaajien mukaan myös mahdollista poimia ylimääräinen ase. Ilmeisesti bugi on remasteroidussa versiossa paikattu, mutta Polygon raportoi, että paikkaan josta bugi löytyi, on jätetty varoitusmerkki.

Reddit-käyttäjä DaJeroen bongasi paikalta keltaisen varoitusmerkin liukkaasta lattiasta. Kuvan näet täältä. Kuten Redditin kommenteista käy ilmi, ovat pelaajat ymmärtäneet kehittäjien vitsin.

Infinity Ward
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat